Viral

Αυτό ήταν το γραφείο του το 1999… Πώς είναι σήμερα;

Πώς ήταν το γραφείο του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο πριν από 20 χρόνια

Πριν από 20 χρόνια, το 1999, αυτός ο άνθρωπος εργαζόταν σε αυτό το γραφείο πυρετωδώς. Οι πιο παρατηρητικοί από εσάς θα προσέξατε το χαρτί στον τοίχο που γράφει πρόχειρα το όνομα της επιχείρησης του. Ναι, αυτός ο κύριος είναι ο σημερινός ζάμπλουτος ιδιοκτήτης της Amazon, Jeff Bezos.

Στην φωτογραφία, ο Jeff Bezos βρίσκεται σε ένα φτωχό και φτηνό γραφείο, με την φίρμα της εταιρείας του να είναι προχειρογραμμένη με σπρέι, αφού μάλλον τότε δεν είχε λεφτά ούτε για να τυπώσει μια κανονική αφίσα. Όμως το μόνο που χρειαζόταν ήταν δουλειά και πίστη σε αυτό που είχε ξεκινήσει. Και απ’ ότι φαίνεται, θα υπήρξαν πολλά ατελείωτα βράδια που θα δούλευε μόνος του για να πετύχει τον στόχο του…

Πλέον η Amazon είναι κολοσσός, ο Jeff Bezos είναι δισεκατομμυριούχος, ενώ σύμφωνα με την διάσημη λίστα του Forbes, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο!

Μια φωτογραφία λοιπόν είναι πολλές φορές η καλύτερη απόδειξη. Η δουλειά και το όραμα ανταμείβονται. Και αυτή η, όχι και τόσο, παλιά φωτογραφία ενός γραφείου που παραπέμπει περισσότερο σε αχούρι, μπορεί να γίνει από μόνη της πηγή έμπνευσης. Αφού αυτό που ακολούθησε είναι το λιγότερο εντυπωσιακό…

 

Αποτέλεσμα εικόνας για jeff bezos office amazon

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button