Αθλητικά

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Η διαιτησία του στέρησε την πρόκριση – Ανακοίνωση της διοίκησης

Το Διαβολίτσι κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά ο ΠΑΟ Ρουφ ήταν αυτός που έφυγε την Κυριακή από τον Μελιγαλά, με το εισιτήριο της πρόκρισης για την γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αθηναϊκή ομάδα νίκησε 3-1 στην παράταση (1-1 κανονικός αγώνας) το Διαβολίτσι, που ήταν εξαιρετικό στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δεύτερο γκολ που θα του έδινε και τη νίκη. Για την ακρίβεια το βρήκε, αλλά του το στέρησε ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος. Ο διαιτητής από την Αργολίδα ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Καντούτση στο 73’, ανακαλύπτοντας επιθετικό φάουλ του σκόρερ. Μια απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΑΟΔ, που εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπαγεωργόπουλος καθορίζει με τις αποφάσεις του το αποτέλεσμα. Το Διαβολίτσι θυμίζει ότι το είχε κάνει και σε ματς πρωταθλήματος με τη Βάρδα και ζητά από τους ιθύνοντες σεβασμό και ισονομία. Ακόμα παραθέτει και το βίντεο με τη φάση του τέρματος που ακυρώθηκε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ανοχή και η υπομονή με τον διαιτητή Παπαγεωργόπουλο έχει ξεπεράσει κάθε όριο .!!! Αμέσως μετά το παιχνίδι της ομάδας μας με την ομάδα του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑ για το πρωτάθλημα της Γ´ εθνικής τη χρονιά 2019-2020 , για πρώτη φορά ασχοληθήκαμε με τη διαιτησία και συγκεκριμένα με τον διαιτητή του αγώνα κ. Παπαγεωργόπουλο από την Αργολίδα .
Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα της ανακοίνωσης τότε …
«…Θεωρούμε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής καθόρισε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα στερώντας από την ομάδα μας την νίκη και από τους αθλητές μας την ικανοποίηση μιας μεγάλης ανατροπής.
Ας ελπίσουμε ότι η εχθρική αντιμετώπιση που είχαμε σαν ομάδα από τον συγκεκριμένο διαιτητή, ήταν ένα τυχαίο γεγονός και ότι εκείνοι που πρέπει, θα λάβουν τα μέτρα τους, ώστε οι πρωταγωνιστές των αγώνων, να είναι οι ομάδες και μόνο αυτές. Σημειώνουμε , ότι διαιτησίες σαν την σημερινή δεν κρίνουν μόνο αποτελέσματα αλλά κυρίως μειώνουν τον θεσμό του ποδοσφαίρου.
Είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια προάσπισης του προϊόντος που λέγεται ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να μην επανέλθουμε με αναφορά μας σε ανάλογο περιστατικό….»
Δυστυχώς και σήμερα ζήσαμε κάτι ανάλογο !!!Γίναμε θεατές του ίδιου έργου με πρωταγωνιστή ξανά τον εν λόγω κύριο και θύμα ξανά την ομάδα μας. Στο 75’ ακύρωσε κανονικό γκολ της ομάδας μας στερώντας της την πρόκριση από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!! Προστατεύστε το ποδόσφαιρο απαλλάσσοντας το από διαιτητές όπως ο κ. Παπαγεωργόπουλος !!! Δεν ζητάμε καμία εύνοια !!! Ζητάμε σεβασμό και ισονομία !!!”.

notosport.eleftheriaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button