Κόσμος

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Πεντάχρονο αγοράκι σκαρφαλώνει σε κολώνα ρεύματος ύψους 8 μέτρων και αγγίζει τα ηλεκτροφόρα καλώδια (Video)

Το περιστατικό συνέβη στο Τζαιπούρ της Ινδίας. Το κατέγραψε ένας άνδρας ο οποίος στη συνέχεια αφού ο μικρούλης σκαρφάλωσε στην κολώνα του φώναζε να κατέβει. Ο 5χρονος ανέβηκε σε ύψος 8 μέτρων και ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από κάτω.
Όταν στην προσπάθεια του να μην πέσει σήκωσε τα χέρια του και έπιασε τα ηλεκτροφόρα σύρματα από πάνω, όλοι κράτησαν την ανάσα τους. Πίστεψαν ότι το ηλεκτροφόρο ρεύμα θα τον έψηνε.
Ευτυχώς κάποιος είχε φροντίσει να ενημερώσει την υπηρεσία ηλεκτρισμού η οποία έγκαιρα είχε κόψει το ρεύμα σε όλην την περιοχή και έτσι ο μικρός δεν κεραυνοβολήθηκε. Τελικά ο μικρός κατέβηκε μόνος του από την κολώνα και έπεσε από μικρό ύψος πίσω από έναν φράχτη και εξαφανίσθηκε, χωρίς να έχουν γίνει γωστά τα στοιχεία του ούτε του ίδιου ούτε της οικογένειας του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button