Αθλητικά

Βγήκαν «μαχαίρια» στην Εθνική – «Καρφιά» Παπασταθόπουλου για Αναστασιάδη

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, με τον αρχηγό της, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, να αφήνει ξεκάθαρα «καρφιά» κατά του προπονητή της ομάδας, Αγγελου Αναστασιάδη.
Μιλώντας στην κάμερα του Open, ο αμυντικός της Αρσεναλ, είπε πως πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ομάδα και τόνισε πως αναλαμβάνει την αγωνιστική ευθύνη για την ήττα με την Αρμενία, δείχνοντας ξεκάθαρα με τη στάση του, πως υπάρχει… θέμα με τον Αναστασιάδη.
«Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μία σειρά λαθών που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη για όλα τα παιδιά σήμερα εγώ είμαι υπεύθυνος. Τι να πω; Να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν υπάρχει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν θα μιλήσω για τον προπονητή, δεν θέλω να μπω αυτή στιγμή, δεν είναι η θέση μου να μιλήσω γι’ αυτό. Θα μιλήσω για τους παίκτες. Γίνονται τραγικά λάθη, τα οποία είναι δύσκολο να εξηγηθούν και από εμάς. Τα γκολ που τρώμε είναι για παιδική χαρά. Εμείς φέρουμε μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να αναλάβουν οι μεγαλύτεροι. Αυτοί που έχουν εμπειρία με πρώτον εμένα. Εγώ την αναλαμβάνω την ευθύνη και είμαι υπεύθυνος για την ήττα», είπε αρχικά ο διεθνής αμυντικός.

Παπασταθόπουλος για Εθνική: «Δεν αξίζουμε να πάμε στο Euro»
Ο Παπασταθόπουλος δεν αποκλείεται να μείνει εκτός Εθνικής ομάδας αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του, που δεν άρεσαν καθόλου στον Αναστασιάδη, αλλά και στον Αγγελο Μπασινά.
«Πιστεύω ότι ίσως να υπάρχει μεγάλη πίεση ή να μην υπάρχει η πίεση που πρέπει να υπάρχει στους παίκτες. Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Εχω κουραστεί να έρχομαι στην κάμερα και να λέω τα ίδια και τα ίδια. Για ότι έγινε σήμερα αναλαμβάνω εγώ όλη την ευθύνη. Αν θέλει να πει κάποιος κάτι, ας το πει σε εμένα. Ισως να μην είμαστε στο επίπεδο που πρέπει για την Εθνική, και βάζω πρώτα π’ όλους εμένα. Η ευθύνη είναι πάνω μου. Δεν είναι η στιγμή να πω κάτι παραπάνω. Για τα προκριματικά δεν έχουμε τύχη από την εικόνα μας και δεν αξίζουμε να πάμε. Από το σημερινό παιχνίδι δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι. Έπρεπε βάσει ευκαιριών να δεχθούμε ακόμη 2-3 γκολ! Πιστεύω θα υπάρχουν εξελίξεις και πρέπει να υπάρχουν εξελίξεις», κατέληξε.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αγγελος Μπασινάς έμαθε από τους δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του Παπασταθόπουλου και είπε ότι αν ο διεθνής ποδοσφαιριστής δε θέλει να αγωνιστεί με το εθνόσημο, είναι ελεύθερος να το κάνει.

Αναστασιάδης: «Αν δεν το πιστεύει ο κ. Παπασταθόπουλος, δεν θα είναι μαζί μας»
Την ίδια ώρα, στην συνέντευξη Τύπου, ο Αγγελος Αναστασιάδης ενημερώθηκε κι αυτός για τα όσα είπε ο αρχηγός και δήλωσε ότι οι… πόρτες είναι ανοιχτές. Αφού πρώτα δεν κατάφερε να απαντήσει στη μικτή ζώνη, για τα αίτια της ήττας, απάντησε σε αυστηρό ύφος στον Παπασταθόπουλο και τόνισε πως όποιος δεν πιστεύει στην πρόκριση στα τελικά του Euro, δεν έχει θέση στην ομάδα…
«Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε στο Euro. Εγώ το είπα βλέποντας αυτήν την ομάδα και τις άλλες ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Αν ο κύριος Παπασταθόπουλος πιστεύει ότι δεν μπορούμε να πάμε, δεν μπορεί να είναι εδώ. Εμείς είμαστε εδώ για να παλέψουμε! Δεν έμαθα να τα παρατάω. Να το ξέρετε. Εμένα δεν μου είπε κάτι ο Παπασταθόπουλος. Γιατί δεν το είπε στα αποδυτήρια; Το ανακοίνωσε που; Στις εφημερίδες; Όταν λέει, εγώ δεν μπορώ να συμμετέχω, αυτομάτως βγάζει τον εαυτό του απ’ έξω. Είναι αρχηγός. Να ρωτήσουμε τα άλλα τα παιδιά. Ρωτήστε τον Φορτούνη, τον Σιόβα, τον Σάμαρη, για τους μεγάλους μιλάω, να πει ένας από αυτούς, ότι δεν πιστεύει, ότι μπορούμε ν

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button