Αθλητικά

Βγήκε απόφαση: Αφαίρεση τριών βαθμών για ΠΑΟΚ, παίρνει το ματς με 3-0 η ΑΕΚ!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στον ΠΑΟΚ ύστερα από όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, με την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, λοιπόν, χάνει το ματς με την Ένωση με σκορ 3-0, ενώ του αφαιρούνται τρεις βαθμοί από την τρέχουσα βαθμολογία, αλλά και δύο από το επόμενο πρωτάθλημα.

Επίσης, ο Ιβάν Σαββίδης τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια, αλλά και με πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ με 15.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Λούμπος Μίχελ, στον οποίο επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 90 ημέρες.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αγωνιστεί για τρία παιχνίδια χωρίς κόσμο στην έδρα του και να πληρώσει πρόστιμο 63.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι ποινές:

ΘΕΩΡΕΙ ότι η εγκαλούμενη Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ηττήθηκε με τέρματα 0-3 από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. (άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙ στοιχ. α΄ του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος, καθώς επίσης και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα (άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙ στοιχ. γ΄ του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, για την πειθαρχική παράβαση της απειλής (άρθρα 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 19 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.), σωρευτικώς τη χρηματική ποινή των εκατό χιλιάδων (100.000,00) ευρώ, καθώς και την πειθαρχική κύρωση της απαγορεύσεως της εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Μichel Lubos του Michal συνολική ποινή απαγορεύσεως της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο, διαρκείας ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την ποινή της διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή, ύψους εξήντα τριών χιλιάδων (63.000,00) ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button