Κόσμος

Βγήκε από κώμα για να ανακαλύψει ότι η οικογένειά του ξεκληρίστηκε από κορονοϊό

Ένας σκωτσέζος είχε τεθεί σε τεχνητό κώμα αμέσως μετά αφότου ολόκληρη η οικογένειά του προσβλήθηκε από τον κορονοϊό τον περασμένο Μάρτιο. Τρεις εβδομάδες αργότερα, ξύπνησε από το κώμα και έμαθε ότι η υπόλοιπη οικογένειά του είχε πεθάνει από τον νέο ιό.

Τον περασμένο Μάρτιο στο Εδιμβούργο, ένας 43χρονος Βρετανός, μαζί με την 76χρονη μητέρα του και τον 69χρονο πατέρα του, προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό έχοντας σοβαρά συμπτώματα.

Ο 43χρονος λόγω της επιδείνωσης της υγείας του τέθηκε σε τεχνητό κώμα για τρεις ολόκληρες εβδομάδες. Ενώ παρέμενε σε αυτήν την κατάσταση, η μητέρα του πέθανε, καθώς και ο πατέρας του, μόλις οκτώ ημέρες αργότερα, σύμφωνα με το BBC.

Όταν ξύπνησε έχοντας νικήσει όπως φαίνεται τον ιό, του ανακοινώθηκε και η τραγική είδηση.

«Όταν ξύπνησα, είχα την αίσθηση ότι κάτι είχε συμβεί στη μητέρα μου. Όταν η νοσοκόμα ήρθε να μου το πει, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν τόσο σοκαριστικό. Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτός ο ιός είναι πραγματικός δολοφόνος. Δεν νομίζω ότι τον παίρνουν στα σοβαρά» είπε ο 43χρονος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button