Αθλητικά

«Βράζουν» με Μελισσανίδη οι οπαδοί της ΑΕΚ: «Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου»

Χαμός στα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ! Εξαγριωμένοι οπαδοί του δικεφάλου απαιτούν την αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη από την ομάδα.

Το βαρέλι δεν έχει… πάτο για την ΑΕΚ, που κατάφερε να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τη νέα αγωνιστική περίοδο! Οι «κιτρινόμαυροι» παρόλο που προηγήθηκαν με 2-0 του Άρη στο Βικελίδης, γνώρισαν την ήττα (3-2) και είπαν αντίο σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το τελευταίο σφύριγμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έδωσε το έναυσμα για να στηθεί… πάρτι στα social media της Ένωσης. Μέσω των επίσημων λογαριασμών της ΠΑΕ, οργισμένοι οπαδοί του δικέφαλου εξέφρασαν την απογοήτευσή και το θυμό τους για τη νέα, τεράστια αποτυχία της ομάδας.

Στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» οπαδών επικρατεί αγανάκτηση μετά και το κάζο στη Θεσσαλονίκη και όπως είναι λογικό στο επίκεντρο της κριτικής, βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν στήσει στον… τοίχο τον «Τίγρη» και του ζητούν την αποχώρησή του από την ομάδα. «Ο πρόεδρος που είναι συνδεδεμένος με τις πιο μαύρες σελίδες της ομάδας», αναφέρει ένα σχόλιο.

Στα social media της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ επικρατεί πανικός, με τους οπαδούς να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τη νέα, ιστορική σφαλιάρα της ομάδας. «Όλοι δρόμο, από τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή», «όλη η διοίκηση δρόμο μπας και δούμε άσπρη μέρα», σχολιάζουν οι κιτρινόμαυροι. 

Αηδιασμένοι με την κατάσταση που επικρατεί στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, οι οπαδοί του δικεφάλου βρίσκουν παρηγοριά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΠΑΕ. «Βγαίνεις σήμερα το βράδυ λες απέτυχα και πουλάω τις μετοχές, έτσι αλλάζει η ηττοπάθεια».

Δείτε τον χαμό που επικρατεί στα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button