Κόσμος

Βρήκαν 2 σακούλες με 1 εκατ. δολάρια – Δείτε γιατί τα παρέδωσαν αμέσως στην αστυνομία – Βίντεο

Μια οικογένεια στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ βρήκε στο δρόμο δύο σακούλες με σχεδόν 1 εκατ. δολάρια και χωρίς δεύτερη σκέψη παρέδωσε τα λεφτά στην αστυνομία.

Όπως ανέφερε η Έμιλι Σάντς στην τοπική τηλεόραση WTVR, είχε βγει μαζί με την οικογένειά της για μια σαββατιάτικη έξοδο στις 17 Μάη, όταν ένα αμάξι μπροστά τους ξέφυγε από ένα αντικείμενο στον δρόμο που εκείνη δεν μπόρεσε να αποφύγει.

Αμέσως σταμάτησε το αυτοκίνητο για να μαζέψει τη μεγάλη σακούλα σκουπιδιών και λίγο πιο πέρα βρήκε κι άλλη μία σκουπιδοσακούλα.

Μόνο μετά την επιστροφή τους στο σπίτι ανακάλυψαν το περιεχόμενο στις σακούλες που είχαν αφήσει στην καρότσα του πικάπ τους.

Μέσα τους υπήρχαν πολλοί πλαστικοί φάκελοι με μετρητά. Η οικογένεια χωρίς δεύτερη σκέψη παρέδωσε τα χρήματα στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Κάρολιν, βόρεια της πρωτεύουσας της Βιρτζίνιας, Ρίτσμοντ.

«Δεν μας ανήκαν. Ήταν το καλύτερο που είχαμε να κάνουμε» εξήγησε η Έμιλι στον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν γνωρίζει πώς τα χρήματα κατέληξαν μέσα στη μέση του δρόμου, αλλά πιστεύεται ότι προορίζονταν για κάποια τράπεζα.

Τα χρήματα παραδόθηκαν στο ταχυδρομείο, που θα φροντίσει αυτή τη φορά να φτάσουν στον προορισμό τους.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button