Κόσμος

Βρετανία: Έκλεψαν από γνωστό παρουσιαστή αυτοκίνητο αξίας 65.000 λιρών και δίνει αμοιβή 1 εκατομμυρίου

Με μια οργισμένη ανάρτηση στα social media, ο Giles Coren ενημερώνει τους ακολούθους του πως του έκλεψαν το αυτοκίνητο για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και υπόσχεται αμοιβή 1 εκατομμυρίου σε όποιον του δώσει στοιχεία ή γνωρίζει που μπορεί να το βρει.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός Βρετανός παρουσιαστής και δημοσιογράφος ανακάλυψε το πρωί της Πέμπτης (15/7) ότι του είχαν κλέψει τη Jaguar του αξίας 65.000 λιρών για δεύτερη φορά σε μόλις τρεις μήνες. Τον Απρίλιο δημοσίευσε φωτογραφίες από το κλεμμένο του αυτοκίνητο και τελικά κατάφερε να το βρει στο βόρειο Λονδίνο. Ωστόσο, δεν το χάρηκε πολύ καθώς το έχασε και πάλι παρά το γεγονός πως έδωσε  3.000 λίρες για ένα νέο σύστημα παρακολούθησης.

Σε ένα εξαγριωμένο tweet έγραψε μεταξύ άλλων: «Έχουν κλέψει το αυτοκίνητό μου ξανά.. Αν δείτε ένα μαύρο Jaguar I-PACE να τελειώνει σε JVN θα μπορούσατε να μου το πείτε; Θα δώσω ένα εκατομμύριο λίρες».

 

Ωστόσο, στη συνέχεια ήρθε ένα email από την αστυνομία με τον ίδιο να απογοητεύεται ακόμη περισσότερο.

Μέσω του μηνύματος ενημερώθηκε ότι η υπόθεση έχει κλείσει. «Εξετάσαμε προσεκτικά την υπόθεσή σας και λυπούμαστε που σας το λέμε αλλά με τα διαθέσιμα στοιχεία είναι απίθανο να βρούμε το αυτοκίνητο ή να εντοπίσουμε τους κλέφτες. Επομένως, κλείσαμε την υπόθεση», ανέφερε το email. Οπότε, ο Giles Coren δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσει να ψάχνει μόνος του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button