Κόσμος

Βρετανία: Ζωολογικό πάρκο δεν έχει να ταΐσει τα ζώα και προειδοποιεί για μαζική ευθανασία τους (Photos)

Ένας ζωολογικός κήπος που αγωνίζεται να κρατηθεί όρθιος οικονομικά μετά την κρίσης της πανδημίας και την πολύ μεγάλη οικονομική ζημιά που έπαθε συνέπεια της καραντίνας, προειδοποίησε ότι ίσως χρειαστεί να πραγματοποιήσει μαζική ευθανασία των ζώων που φιλοξενεί στους χώρους του.

Ο ζωολογικός κήπος Twycross στο Leicestershire της Βρετανίας δηλώνει ότι δεν διαθέτει τα κεφάλαια που απαιτούνται για τη διατήρηση στη ζωή των άγριων ζώων που φιλοξενεί, και διαμήνυσε ότι αν δε λάβει μια οικονομική ενίσχυση από την Πολιτεία,, ενδέχεται να χρειαστεί να αναλάβει δραστική δράση.

Η διευθύνων σύμβουλος του ζωολογικού κήπου, Dr. Sharon Redrobe, απηύθυνε τη δραματική αυτή προειδοποίηση ενώπιον της αρμόδιας κοινοβουλευτικής ομάδας για ζωολογικούς κήπους και ενυδρεία.

Το ζωολογικό πάρκο αγωνίζεται να καλύψει το κόστος των 650.000 λιρών το μήνα εν μέσω της πανδημίας, παρόλο που άνοιξε ξανά τις πύλες του για το κοινό από τις αρχές Ιουνίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button