Κόσμος

Βρετανία: Νεαρή γυναίκα δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι ήταν έγκυος… μέχρι τη στιγμή που γέννησε

Νόμιζε ότι η κούραση που ένιωθε ήταν από τα συνεχή πάρτι – «Είναι τρομακτικό να γίνεσαι μαμά ξαφνικά, χωρίς καμία προειδοποίηση», δηλώνει η νεαρή γυναίκα

Μπορεί μία νεαρή γυναίκα από το Newcastle να γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι… αλλά, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η ίδια, αγνοούσε το γεγονός ότι ήταν έγκυος, καθώς «δεν παρουσίασε ποτέ κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης».

H 21χρονη Charlotte Thomson, επιμένει ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την εγκυμοσύνγη της, ενώ ισχυρίζεται ότι ούτε το μέγεθος στα ρούχα της άλλαξε ούτε η περίοδος της σταμάτησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια έμαθε για τον επικείμενο ερχομό του μωρού της, όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έπειτα από αιμορραγία και έντονο πόνο στην κοιλιά.

Η νεαρή νηπιαγωγός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το στομάχι μου ήταν τελείως επίπεδο και είχα κανονικές περιόδους, γι ‘αυτό έπαθα ένα μικρό σοκ όταν το έμαθα», ενώ πρόσθεσε:

«Δεν πίστευα ότι ήμουν πραγματικά έγκυος μέχρι να γεννήσω. Είναι τρομακτικό να γίνεσαι μαμά ξαφνικά, χωρίς καμία προειδοποίηση».

Η 21χρονη γυναίκα γέννησε, δύο ώρες μετά την άφιξή της στο νοσοκομείο, τη μικρή Molly. Η ίδια, παρ’ όλα αυτά, έσπευσε να τονίσει:

«Δεν θα άλλαζα τη Molly με τίποτα στον κόσμο και νιώθω τόσο τυχερή».

Η Charlotte, η οποία έμεινε έγκυος από έναν πρώην φίλο της, δήλωσε ότι πήρε πολύ λίγα κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ότι το μόνο σύμπτωμα που είχε, ήταν, ότι αισθανόταν λίγο πιο κουρασμένη από το συνηθισμένο, αλλά όπως εξήγησε, το δικαιολόγησε από τις συνεχείς εξόδους της σε διάφορα πάρτι.

«Νόμιζα ότι ήταν από το γεγονός ότι έβγαινα όλη την ώρα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Εγώ ακόμα κατάφερνα να μπω στα ρούχα μου, γι ‘αυτό το αγνόησα», συμπλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία στις 450 γυναίκες εγκύους στη Μεγάλη Βρετανία δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται να αποκτήσουν ένα μωρό μέχρι την 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης τους και μία στις 2.500 γυναίκες το αγνοούν μέχρι να έρθει η ώρα της γέννας σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Αυτό είναι γνωστό και ως «κρυφή κύηση».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button