Κόσμος

Βρετανία: Σκότωσε την ζαμπλουτη σύζυγό του για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής

Ένας άνδρας έπνιξε την πάμπλουτη σύζυγό του στις διακοπές τους στην Δανία, με κίνητρο την περιουσία της, αλλά και τα χρήματα από την ασφάλεια ζωής της, αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Ο Ντόναλντ Μακφέρσον, 47 ετών, δολοφόνησε την Πόλα Λίσον με το που υπέγραψε ασφάλεια ζωής αξίας 3,5 εκατομμυριών λιρών. 

Ο 47χρονος έπνιξε την σλυζυγό του στην πισίνα του δωματίου που είχαν ενοικιάσει όταν πήγαν στην Δανία για διακοπές το 2017. Από τότε δεν παραδέχεται την ενοχή του, ενώ σε δικαστήριο του Μάντσεστερ επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι είναι αθώος.

Σύμφωνα μάλιστα με την κατάθεσή του, γνώρισε την Πόλα στο μεσιτικό του γραφείο που ήταν οικογενειακή επιχείρηση και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2014.

Ωστόσο, έκρυψε ένα μεγάλο μυστικό. Τα επτά συμβόλαια ζωής της, με αποτέλεσμα αυτά να αξίζουν μετά θάνατον 3.5 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Η κυρία Λίσον δεν ήξερε τίποτα για τα συμβόλαια και πήγε ξέγνοιαστη στη μικρή πόλη Νορ Νέμπελ της Δανίας για να ευχαριστήσει τον σύζυγό της.

Η δανική αστυνομία δεν γνώριζε για τα συμβόλαια κΙ ερεύνησε το «ατύχημα».

Η δίκη συνεχίζεται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button