Ελλάδα

Βόλος: Πέθανε 17χρονη κοπέλα από σπάνια νόσο ανήμερα του Πάσχα

Ο θάνατος μιας 17χρονης στον Βόλο από σπάνια ασθένεια συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα (24/04).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας taxydromos.gr, η 17χρονη Φενίνα Βασιλού έδινε σκληρή μάχη με σπάνια και σοβαρή νόσο.

Μάλιστα, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της, οι φίλοι και οι συμμαθητές της Φενίνας Βασιλού την αποχαιρετούν μέσω διαδικτύου.

Το συγκινητικό «αντίο» του προπονητή της

Η 17χρονη ήταν και αθλήτρια του στίβου στον Άτλαντα Βόλου, με τον προπονητή της, Ηλία Κορώνα, να γράφει σε σχετική ανάρτηση στο Facebook: «Είναι κάτι τέτοιες μέρες που δοκιμάζεται η ανθρώπινή μου υπόσταση. Νιώθω μεγάλη οργή! Είναι, όμως, τόσο τεράστια η θλίψη μου που δεν μπορώ να γράψω και να εκφράσω αυτό που νιώθω. Αν είσαι πραγματικά εκεί πάνω, πάρε κοντά σου αυτόν τον άγγελο που στέρησες από μας! Αντίο, αστέρι μου γλυκό, αντίο κοριτσάκι μου υπέροχο. Θα είσαι πάντα μέσα στην ψυχή μας να μας χαμογελάς!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button