Αθλητικά

«Βόμβα» για ΟΑΚΑ, ανατρέπει τα πάντα – «Ευτυχώς είναι ο Γιαννακόπουλος», «Δίκιο ο Καπράλος αλλά…»!

Η γη που είναι χτισμένες οι εγκαταστάσεις ανήκουν στην Ολυμπιακή Επιτροπή και όχι οι ίδιες οι εγκαταστάσεις, όπως αναφέρε στο sportdog.gr ο Πέτρος Γαλακτόπουλος, που είχε θητεία στη θέση του προέδρου στο ΔΣ του ΟΑΚΑ.

Αφορμή στάθηκαν όσα υποστήριξε ο Σπύρος Καπράλος σε δηλώσεις του, που θα μπορούσαν να βάλουν φουρνέλο στην αισοδοξία των τελευταίων ημερών για το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που αφορά ευρύτερα τον Παναθηναϊκό.

Ο Π. Γαλακτόπουλος αναφέρθηκε ακόμα στο γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι άνθρωπος που έχει επενδύσει πολλά χρήματα στον αθλητισμό, αλλά και ότι μπορεί να βρεθεί λύση για τη στέγαση των αθλητών που εξυπηρετούνται τώρα στο ΟΑΚΑ.

«Η γη πάνω στην οποία είναι χτισμένες οι εγκαταστάσεις, ανήκει στην Ολυμπιακή Επιτροπή. Οι ίδιες οι εγκαταστάσεις, όμως, ανήκουν στη γενική γραμματεία Αθλητισμού, δηλαδή στο υπουργείο. Οι Ομοσπονδίες έχουν νοικιάσει τις εγκαταστάσεις για να εξυπηρετούνται. Πρόκειται, λοιπόν, για κρατική υποδομή, που δεν ανήκει σε κανέναν σύλλογο. Τώρα αν το κράτος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και θέλει να παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις, είναι ένα άλλο ζήτημα», σχολίασε αρχικά ο Ολυμπιονίκης της πάλης.

Κάποιες δηλώσεις του Σπύρου Καπράλου στον αθλητικό Τύπο, κλόνισαν σε έναν βαθμό την αισιοδοξία που υπήρχε όλο το προηγούμενο διάστημα για το πλάνο του ΟΑΚΑ και την επένδυση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Αν προχωρήσει το πλάνο του Γιαννακόπουλου, θα πρέπει να πούμε ευτυχώς που θα το πάρει ένας όμιλος που ασχολείται με τον αθλητισμό. Γιατί θα μπορούσαν να παραχωρήσουν το ΟΑΚΑ και σε κάποιους που δεν θα είχαν σχέση με τον αθλητισμό και θα το αξιοποιούσαν με άλλον τρόπο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι άνθρωπος του αθλητισμού και έχει ρίξει πολλά χρήματα στον αθλητισμό. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι».

Πιστεύετε, δηλαδή, ότι μπορεί να εξυπηρετηθεί το όραμα μιας, τρόπον τινά, Παναθηναϊκής Πολιτείας στο ΟΑΚΑ;

«Πρώτα να εξετάσουμε αν ο κρατικός μηχανισμός μπορεί να είναι όσο ικανός είναι ο ιδιωτικός, για να διατηρήσει τέτοιες εγκαταστάσεις. Μπορεί και να είναι, αλλά χρειάζονται τεράστια ποσά. Γι’ αυτό και από την κυβέρνηση δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο αυτής της προοπτικής. Βέβαια έχει δίκιο και ο Καπράλος που δεν θέλει στον δρόμο τους αθλητές που στεγάζονται σήμερα εκεί, αλλά θεωρώ ότι μπορεί να υπάρξει κάποια συμφωνία και να βολευτούν όλοι. Με αποτέλεσμα, ναι, να μπορούν οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ να αποτελέσουν σχέδιο πνοής για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού».
sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button