Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Γέμισε με μουσική και αλληλεγγύη η πλατεία των Φιλιατρών – 16 καλλιτέχνες τραγούδησαν για τον Γρηγόρη [εικόνες]

 

1


Με κεντρικό μήνυμα «Παίζουμε και τραγουδάμε για τον Γρηγόρη» διοργανώθηκαν με απόλυτη επιτυχία το τριήμερο 22,23 και 24 Ιουλίου στην Τριφυλία, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της υγείας του νεαρού Γρηγόρη, ένα νέο παιδί από την περιοχή που μετά από μια άτυχη στιγμή τα ξημερώματα των Χριστουγέννων του 2016 ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον οδήγησε σε πολύμηνη παραμονή σε νοσοκομείο και τώρα σε κέντρο αποκατάστασης.

Σύλλογοι των Φιλιατρών με την υποστήριξη του Δήμου Τριφυλίας διοργάνωσαν το τριήμερο των εκδηλώσεων. Αρχή έγινε με το διήμερο τουρνουά μπασκετ, ενώ χθες το βράδυ, στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία των Φιλιατρών, 16 μουσικοί και τραγουδιστές, τραγούδησαν αφιλοκερδώς για το Γρηγόρη.

Όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για τις ανάγκες του Γρηγόρη, βοηθώντας τον στην προσπάθεια που καταβάλλει για την αποκατάσταση της υγείας του.

2

3

4

5

6

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button