ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι από παλιά…

Μια φωτογραφία του τουριστικού περιπτέρου Γαργαλιάνων πριν από δεκαετίες.

[Φωτό από το delcampe.net]

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Οι δημοτικές αρχές που εκλέχτηκαν για να προσφέρουν στην πόλη δεν έκαναν και δεν κάνουν τίποτα οδηγώντας την σε εγκατάλειψη και σταδιακή υποβάθμισή της. Τα επόμενα χρόνια, αν δεν αλλάξει δραστικά κάτι σε πολιτικό επίπεδο, θα φανούν οι συνέπειες. Αν δούμε συνολικά την πόλη , που ήταν, τι προοπτικές είχε, σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα και πως έχουν εξελιχθεί άλλοι δήμοι θα διαπιστώσουμε την άσχημη προοπτικά κατάσταση που βρίσκεται

  2. Δύο εμβληματικά κτίσματα που φαίνονται στην φωτογραφία το τουριστικό περίπτερο και το πέτρινο γεφύρι στην είσοδο της πόλης ρημάζουν αφημένα στην τύχη τους αποτέλεσμα αποτυχημένων δημοτικών αρχών.

  3. Στο βαθμό που με αφορά , θέλω να επισημάνω ότι κατά την περίοδο της Δημαρχίας μου η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου κατόπιν εντολής συνέταξε και ολοκλήρωσε την μελέτη αποκατάστασης και στατικής υποστήριξης του κτίσματος συνολικής αξίας έργου 600.000 ευρώ . Κατά την διάρκεια της θητείας μου δεν προέκυψε χρηματοδοτικό πρόγραμμα Εθνικό ή Ευρωπαϊκό ( ΕΣΠΑ) που θα μπορούσα να το εντάξω . Χρήματα στον Δήμο δεν υπήρχαν για την δημοπράτηση του έργου από ίδιους πόρους . Προχωρήσαμε σε τρείς διαγωνισμούς για την παραχώρηση του κτηρίου για 50 χρόνια ,σε επενδυτή για την ανακατασκευή του κτηρίου με την διαδικασία του ΣΔΙΤ, πλήν όμως απέβησαν άγονοι . Είναι δυστύχημα τις δυνατότητες, που μας δίνονται από την παρούσα Κυβέρνηση , να μην τις αξιοποιήσουμε .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button