ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Εγκαίνια του νέου γυναικολογικού ιατρείου της Δήμητρας Μάντζου [εικόνες]

Παρουσία πολλών φίλων και συγγενών εγκαινιάστηκε το γυναικολογικό ιατρείο της Δήμητρας Μάντζου στους Γαργαλιάνους

Πραγματοποιήθηκαν  την Κυριακή 1η Ιουλίου τα εγκαίνια του νέου γυναικολογικού ιατρείου της Δήμητρας Μάντζου, μαιευτήρα χειρούργου γυναικολόγου. Πλαισιωμένη από την οικογένειά της η γιατρός, δέχθηκε τις ευχές των φίλων και συνεργατών της για καλή σταδιοδρομία στο δύσκολο και απαιτητικό της επάγγελμα.

Στην Δήμητρα ευχήθηκαν και αρκετοί συνάδελφοί του ιατροί που εκπροσώπησαν την επιστημονική κοινότητα της πόλης η οποία ενέγραψε πλέον στους κόλπους της ακόμη ένα μέλος. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις υπερσύγχρονες και αισθητικά άψογες εγκαταστάσεις!

Βιογραφικό

Η Δήμητρα Μάντζου γεννήθηκε στο Σικάγο των Η.Π.Α. και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθήνας, υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός στο ΠΠΙ Χώρας, ενώ εκπαιδεύτηκε στην Χειρουργική στο Γ.Ν. Πατησίων. Έκανε για ένα χρόνο ειδικότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου Ηλείας, Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου και ολοκλήρωσε την μαιευτική γυναικολογία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγιά η Βοήθεια” στο Ρίο όπου εκπαιδεύτηκε σε όλα τα χειρουργεία της ειδικότητας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην γυναικεία αναπαραγωγή με έμφαση στις γυναίκες με πολυκυστικές ωοθήκες/υπογονιμότητα/σεξουαλικότητα και δυσλειτουργίες αναπαραγωγής στο Αρεταίειο Νοσοκ. Αθήνας. Η διδακτορική διατριβή της είχε ως αντικείμενο μελέτης τους γενετικούς και ψυχολογικούς πολυμορφισμούς της σεξουαλικότητας και αναπαραγωγής γυναικών με πολυκυστικές ωοθήκες στο Πανεπιστήμιο.
Είναι παντρεμένη με τον Παθολόγο Αριστομένη Διακουμόπουλο και μητέρα ενός αγοριού.

Το Ιατρείο βρίσκεται επί της οδού Καποδιστρίου 5, στους Αγίους Πάντες Γαργαλιάνων (1ο όροφο).

Το ιατρείο ειναι καθημερινά κοντά σας από τις 9 έως 13:30 και 18:00-20:00.

Τηλ. 27630 29466 & 6930 872828

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button