ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Η πρόταση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου για μεταφορά του πανηγυριού στο Τουριστικό [βίντεο]

Την πρόταση για τη μεταφορά του πανηγυριού των Γαργαλιάνων στο Τουριστικό εξέφρασε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Σάκης Κωνσταντόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος αρχικά είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το πανηγύρι και δεν επηρεάζονται τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, ωστόσο παρατήρησε ότι έχει υποβαθμιστεί το πανηγύρι. Επιπλέον, πρότεινε να μεταφερθεί το πανηγύρι στον Προφήτη Ηλία, το τριήμερο της εορτής, και του Αγίου Διονυσίου να γίνονται μόνο οι θρησκευτικές εκδηλώσεις, σημειώνοντας πως θα πρέπει ο χώρος του τουριστικού να αναβαθμιστεί!

Δείτε την τοποθέτησή του:

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Να τα αλλαξούμε όλα λοιπόν ακόμα και το πανηγύρι γιατί το θέλει ο κάθε εκλεγμένος που κρύβεται πίσω από ένα προέδριλικι κάποιου σύλλογου που στο κάτω κάτω σήμερα είναι και αύριο αλλαζει

    1. Ο κάθε Πρόεδρος δεν εκφράζει τον εαυτό του αλλά τον κάθε σύλλογο που εκπροσωπεί. Εάν υπάρξει μια συνεννόηση μεταξύ των φορέων της κάθε περιοχής μπορεί και να αλλάξει ο χώρος . Είναι γεγονός ότι τα πανηγύρια φθίνουν και δεν φταίνε οι χώροι πραγματοποίησης τους. Αλλού πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια.

  2. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΤΟΤΥΠΙΑ !! Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου να μην υπερασπίζεται τα συμφέροντα του εμπορικού κόσμου και των καταστημάτων της πόλης του !!!
    * Επί λέξη η θέση του Προέδρου σε Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας : ” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.”

    Προσπαθώ να βρω λογική εξήγηση και να κατανοήσω το ακατανόητο αλλά δεν γίνεται…
    Κύριε Πρόεδρε δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν :
    1. Είστε παντελώς άσχετος με τα συμφέροντα των καταστηματαρχών το οποίο δικαιολογείται από την επαγγελματική σας ιδιότητας ως κουρέας και προφανώς δεν το λέω υποτιμητικά αλλά για να δικαιολογήσω την άγνοιά σας επί του θέματος
    2. Δυσκολεύεστε να αντιληφθείτε την επίπτωση της οικονομικής κρίσης τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο και έχετε παντελή άγνοια για το οικονομικό αδιέξοδο των καταστηματαρχών με αποτέλεσμα τη μείωση του τζίρου τους τα τελευταία 15 χρόνια και τη μη τακτοποίηση των οικονομικών τους υποχρεώσεων προς τους προμηθευτές τους, τα ταμεία τους τις Δ.Ε.Κ.Ο κλπ
    Πραγματικά πιστεύετε ότι το πρόβλημα είναι η αλλαγή ημερομηνίας και θέσης που θα πραγματοποιηθεί το πανηγύρι τα επόμενα χρόνια ή ότι αδιαφορείτε και σαμποτάρετε τον Εμπορικό Κόσμο της πόλης σας ο οποίος απ’ ότι φαίνεται βάλλεται εκτός των άλλων και από τον ίδιο τον Πρόεδρό του !
    Μήπως εκπροσωπείτε μόνο τον χώρο εστίασης γύρω από την πλατεία μας καθώς και τα cafe περιμετρικά του κέντρου της πόλης, οι οποίοι ως συνήθως είναι οι πιο ωφελημένοι από τις δραστηριότητες του Εμπορικού Συλλόγου και αδιαφορείτε για τους υπόλοιπους Εμπόρους και Βιοτέχνες?
    *Μήπως έτσι εξηγείται και η προχειρότητα με την οποία διοργανώσατε τη Λευκή Νύχτα χωρίς να λάβετε υπόψη σας την πλειοψηφία των απόψεων των εμπόρων ένδυσης και υπόδησης που ήταν και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι?
    Για να σας το κάνω πιο λιανά για να το καταλάβετε : Η κάθε παράγκα που θα στηθεί με εμπορεύματα που διατίθενται ήδη στα καταστήματά μας δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός και εναντίωση ευθέως προς τα συμφέροντά μας? Ή μήπως θεωρείτε πως η αγορά μας δεν καλύπτει τόσα χρόνια τις ανάγκες των πελατών μας και πρέπει να σπαταληθούν άσκοπα χρήματα σε αμφιβόλου ποιότητας εμπορεύματα ?
    Παρακαλώ ενημερώστε μας πότε έγινε Δ.Σ και τι αποφάσισε επί του θέματος ή μήπως πήρατε μόνος σας την πρωτοβουλία να εκτεθείτε στον Εμπορικό Κόσμο της πόλης?
    Ποια η άποψη των υπολοίπων μελών του Δ.Σ γιατί όπως καταλαβαίνετε όλοι είστε υπεύθυνοι για τις επίσημες θέσεις του Εμπορικού Συλλόγου μέσω του Προέδρου του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button