ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Κακόγουστες φάρσες με παραγγελίες ερωτικών ειδών μέσω internet!

 

online shopping ιντερνετ eshop


Ανάμεσα στη λίστα των προϊόντων βρίσκονται ερωτικά βοηθήματα, σέξι εσώρουχα και μαγιό, χαπάκια του έρωτα κ.α.!

Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός από κακόγουστες φάρσες έχει λάβει χώρα στην πόλη των Γαργαλιάνων το τελευταίο διάστημα, καθώς άγνωστοι φαίνεται να χρησιμοποιούν τα στοιχεία τρίτων κάνοντας ιντερνετικές παραγγελίες ερωτικών ειδών και άλλων προϊόντων δημιουργώντας αναστάτωση στους παραλήπτες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline τα περιστατικά αυτά ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες περίπου όταν έφτασαν παραγγελίες από sex shop και άλλα μαγαζιά στα κούριερ της πόλης χωρίς οι υποτιθέμενοι «αγοραστές» να γνωρίζουν κάτι! Ηλικιωμένος άνδρας πριν λίγες αγόρασε, εν αγνοία του, σέξι εσώρουχα ενώ σε άλλες περιπτώσεις οι παραλήπτες έχουν λάβει από χάπια για τη βελτίωση της στύσης… μέχρι ερωτικά βοηθήματα!

Ένα από τα θύματα της φάρσας ανέφερε στο gargalianoionline πως πριν λίγες ημέρες επικοινώνησε μαζί του ιδιοκτήτης μαγαζιού από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επιβεβαιώσει την παραγγελία για την αγορά ενός δονητή και μιας… τρόμπας (ανδρικό ερωτικό βοήθημα). Φυσικά ο άνθρωπο δεν πίστευε στα αυτιά του μόλις άκουσε την παραγγελία! Να σημειωθεί πως, πολλές φορές παραγγελίες γίνονται δύο και τρεις φορές για το ίδιο άτομο.

Οι ιντερνετικές αγορές είναι πάρα πολύ εύκολες πλέον, καθώς για να παραγγείλει κάποιος χρειάζεται ένα email, έναν αριθμό τηλεφώνου και μια διεύθυνση. Οι άγνωστοι, που κάνουν τις φάρσες, προφανώς γνωρίζουν που μένουν τα άτομα, καθώς και το τηλ. επικοινωνίας με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν τα στοιχεία τους στις παραγγελίες «φάντασμα»!

Αυτή η κακόγουστη φάρσα έχει προκαλέσει αρκετές γκρίνιες στα θύματα, καθώς σε πολλές περιπτώσεις πρόκειται για ευυπόληπτες οικογένειες οι οποίες… «ανοίγουν» δέματα με περιεχόμενο, ίσως, έξω από τα ήθη και τα έθιμα τους!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button