ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Φαρμακείου της Αναστασίας Μακρή

Το Σάββατο 30 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Φαρμακείου στους Γαργαλιάνους, της φαρμακοποιού Αναστασίας Μακρή, παρουσία πλήθους κόσμου, φίλων και συνεργατών.

Το φαρμακείο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων και ξεχωρίζει για το σύγχρονο σχεδιασμό του και το όμορφο περιβάλλον του. Οι κάτοικοι έχουν να πουν τα καλύτερα τόσο για την ίδια, όσο και για το Φαρμακείο που αποτελεί ένα κόσμημα για τη πόλη!

Η κ. Μακρή πήρε το πτυχίο της στη Φαρμακευτική το 2019, αφού πραγματοποίησε την υποχρεωτική επαγγελματική της άσκηση και μετά από 3 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του Φαρμακείο, πήρε την απόφαση προς τη διαμόρφωση της δικιάς της επαγγελματικής σταδιοδρομίας και με τη στήριξη και τη βοήθεια της οικογένειάς της, γύρισε στον τόπο που μεγάλωσε και αγαπάει να ανοίξει το δικό της Φαρμακείο.

Ευχαριστήρια επιστολή από τη φαρμακοποιό:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς, που με την παρουσία σας τιμήσατε τα εγκαίνια του Φαρμακείου μου και όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, αλλά στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια. Να ευχαριστήσω φίλους, συναδέλφους και συμπολίτες που με χαρά δέχτηκαν και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μου.

Επίσης, μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που με έχει στηρίξει στη μέχρι τώρα πορεία μου.

Από την πλευρά μου δεσμεύομαι να επιτελώ το επάγγελμα – λειτούργημα του φαρμακοποιού με σύνεση και ανθρωπιά σεβόμενη τον όρκο που έχω δώσει.

Με απεριόριστη εκτίμηση,

η φαρμακοποιός Μακρή Αναστασία”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button