Τοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Τράπεζα Πειραιώς [εικόνες – βίντεο]

Διαμαρτυρία στους Γαργαλιάνους ενάντια στο κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στους Γαργαλιάνους έξω από το κατάστημα της Πειραιώς, με αφορμή την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση τραπεζικών υποκαταστημάτων στη Μεσσηνία με στόχο να αποφευχθεί το επικείμενο κλείσιμο.

Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από το Σύλλογο Εργαζομένων της Πειραιώς, ενώ συμμετείχαν ο Δήμος Τριφυλίας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και κάτοικοι.

Δείτε βίντεο:

Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας μίλησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Παναγιώτης Αδαμόπουλος, ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, η εκπρόσωπος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας Μάντυ Μπακούρου, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Ασημάκης Ντεμερούκας, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γαργαλιάνων Γιάννης Γκόνης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Διονύσιος Κωνσταντόπουλος, ο Κώστας Γιακουμάκης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαργαλιάνων και Παναγιώτης Κουφαλάκος από την Επιτροπή Συνταξιούχων.

Δείτε βίντεο με τις ομιλίες:

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

11 Σχόλια

  1. Οι βουλευτές της ΝΔ γιατί δεν ήρθαν να μας πουν τη άποψη τους για το κλείσιμο τραπεζών και υπηρεσιών; Θα έρθουν να ζητήσουν την ψήφο μας;

    1. Οι βουλευτές της ΝΔ σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις κάνουν κοινός τη πάπια, εεε όταν λοιπόν έρθει εκείνη η στιγμή που θα ζητήσουν τη ψήφο, που δεν είναι και μακριά, κι εμείς να μην ξεχάσουμε να τους στείλουμε στον αγύριστο κι ακόμα πάρα πέρα, όταν μάλιστα θα έχουν και το απύθμενο θράσος να κάνουν και τα καθιερωμένα προεκλογικά χαριετίζματα εκεί το φτύσιμο να είναι έντονο.
      ΥΓ μέσα σ’ αυτούς να περιλαμβάνονται και πρώην πρωθυπουργοί με τα βαρύγδουπα ονόματα.

  2. Όταν Μητσοτάκης και οι υπουργοί του χρωστάνε 12,7 εκατομμύρια ευρώ τι όρους να βάλουν στις τράπεζες;

  3. Ο Γιάννης ο Λαμπρόπουλος έχει καταθέσει επερώτηση στον υπουργό οικονομικών για την τράπεζα από την περασμένη Παρασκευή. Για να είμαστε δίκαιοι. Αλωστε γράφτηκε κ στην παρούσα ιστοσελίδα.

  4. Πέρσι τέτοια εποχή μας ο ΣΥΡΙΖΑ οργάνωνε πανελλαδική ημέρα δράσης κατά του κλεισίματος των τραπεζών. Ο Αλέξης Χαριτσης όχι μόνο δεν έχει κρυφτεί στο θέμα αυτό αλλά έχει πάρει σαφή θέση κατά.Δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω έκτακτων υποχρεώσεων στη Βουλή

  5. ΕΛΛΗΝΕΣ ,

    ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ !

    ΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΗΤΟ ΕΚΕΙ .

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ , ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ , ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΛΑΜΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΦΛΕΓΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΟΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ,

    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ , ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ,

    ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ !

  6. Και οι αλλοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω υποχρεώσεων στη Βουλή. Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Αυτό που πρέπει να γίνει να δημιουργηθεί αραγες μέτωπο μήπως κ πετύχουμε κάτι χωρίς να χρωματίζουνε κ κοματικοπιουμε το πρόβλημα.

    1. αμα ησουν ομως ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ θα ειχατε γκρεμισει την πολη των Γαργαλιανων

      ΜΗΝ ΟΜΙΛΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ 2019 ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ

      ΟΧΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

      ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΑΡΑΓΕΣ ΜΕΤΩΠΟ ΕΑΝ ΗΤΟ ΚΥΒΕΡΝΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ η Ο ΣΥΡΙΖΑ ?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button