Viral

Γενειάδες και μουστάκια από άλλη διάσταση: Τα θεαματικά «γλυπτά» του φετινού διαγωνισμού

Στο Γουαϊόμινγκ στις ΗΠΑ υπάρχει διαγωνισμός για ευφάνταστες γενειάδες και μούσια. Το Honest Amish National Beard and Moustache Championships ολοκληρώθηκε και ο φωτογράφος Greg Anderson απαθανάτισε με το φακό του τα θεαματικά «γλυπτά».

Ο διαγωνισμός ήταν σκληρός: περισσότεροι από 200 άνδρες επέδειξαν την τριχοφυΐα του προσώπου τους σε τέσσερις κατηγορίες: μουστάκι, partial beard (το ατημέλητα αξύριστο μούσι της δεκαετίας του 1990, ταυτισμένο με την εμφάνιση του Johnny Depp), γενειάδα και τεχνουργία.

Ο Jono Gross κέρδισε τον τίτλο «Best on Show» για το πυρόξανθο μουστάκι του, του οποίου τις άκριες είχε κατσαρώσει σε τέλειους κύκλους. Η Sommer Hibbler παρουσίασε μια εμπνευσμένη από το steampunk δημιουργία, χρησιμοποιώντας πηνία, ελατήρια και αλυσίδες και κέρδισε την πρώτη θέση στην τελευταία κατηγορία.

Φέτος έσπασε και ένα παγκόσμιο ρεκόρ: κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες στάθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλον και με κλιπ ένωσαν τις γενειάδες τους, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί μια αλυσίδα γενειάδων μήκους 45,72 μέτρων. Το προηγούμενο ρεκόρ -19,05 μέτρα- είχε σημειωθεί στη Γερμανία το 2007.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button