Αθλητικά

Γενικό Νοσοκομείο Μασαχουσέτης: Ο Κάριους έπαιζε με διάσειση στον τελικό του Champions League!

Το χτύπημα του Ράμος προκάλεσε διάσειση στον Κάριους, ο οποίος λίγο αργότερα υπέπεσε σε απίστευτες γκάφες στον τελικό της Ρεάλ με την Λίβερπουλ

To ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ είχε ανησυχήσει από την πρώτη στιγμή του χτυπήματος του Ράμος στον Κάριους και μάλιστα λίγες ημέρες αργότερα έστειλε τον Γερμανό γκολκίπερ στις ΗΠΑ για να εξεταστεί από κορυφαίο γιατρό. Το Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στο οποίο νοσηλεύτηκε ο Κάριους επιβεβαίωσε πως ο γκολκίπερ των Κόκκινων» είχε υποστεί διάσειση από το χτύπημα του Ισπανού αμυντικού.

«Εχουμε λάβει πολλές κλήσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Λορις Κάριους. Με την άδεια του μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες για την ιατρική του κατάσταση σε μια προσπάθεια να αποτρέψουμε, τη διάδοση εσφαλμένων πληροφοριών.

Στις 31 Μαΐου, ο Κάριους υποβλήθηκε σε πλήρη εξέταση από τους γιατρούς Ross Zafonte και Lenore Herget στη Βοστώνη στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο Κάριους υπέστη διάσειση στη διάρκεια του αγώνα της 26ης Μαΐου. Τη στιγμή της εξέτασης, διαπιστώθηκε πως υπήρχε οπτική χωρική δυσλειτουργία και πιθανότατα συνέβη αμέσως μετά το χτύπημα. Ηταν πιθανό αυτός ο τραυματισμός να επηρέασε την απόδοσή του. Από τότε υπάρχει σημαντική και σταθερή βελτίωση και αναμένουμε πλήρη ανάκαμψη» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button