Αθλητικά

Γερμανία: Έδιωξαν παίκτης που ήταν αρνητής του κορονοϊού

H ομάδα μπάσκετ της Βόννης απομάκρυνε τον διεθνή γκαρντ Γιόσικο Σάιμπου, επειδή συμμετείχε σε διαδήλωση των αρνητών της πανδημίας στο Βερολίνο.

Ακριβά πλήρωσε ο Γιόσικο Σάιμπου την πρωτοβουλία του να πάρει μέρος σε πορεία διαμαρτυρίας των αρνητών του κορονοϊού το περασμένο Σάββατο.

Η διοίκηση της Τέλεκομ Βόννης ανακοίνωσε ότι ο 30χρονος γκαρντ απομακρύνεται από την ομάδα, με την αιτιολογία πως παραβίασε τους όρους του συμβολαίου του.

Ο Σάιμπου μαζί με την αθλήτρια στίβου Αλεξάντρα Βέστερ, συμμετείχαν στη διαδήλωση που διοργανώθηκε στο Βερολίνο κατά των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Το αποκορύφωμα ήταν ένα βίντεο που ανέβασε ο Γερμανός παίκτης στο Instaagram στο οποίο εμφανίζεται να προπονείται στο γυμναστήριο χωρίς να φορά προστατευτική μάσκα, δίπλα στον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα Μάοντο Λο.

Πάντως, αποστάσεις από το θέμα πήρε η γερμανική ομοσπονδία μπάσκετ λέγοντας πως «ως Ομοσπονδία παίρνουμε αποστάσεις από το θέμα. Δεχόμαστε ωστόσο ότι διεθνής παίκτης μας έχει διαφορετική άποψη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button