Κόσμος

Γερμανία: Φρίκη από τις δολοφονίες βγαλμένες από το Game of Thrones

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας για τους πέντε θανάτους στο ξενοδοχείο της Γερμανίας, ορισμένοι από τους οποίους προκλήθηκαν από βαλλίστρα, παραπέμπουν σε προφίλ θυμάτων που ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό, τα μεσαιωνικά όπλα και τις αναπαραστάσεις της εποχής, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου.

AdTech Ad

Ο 53χρονος άνδρας, που βρέθηκε νεκρός με βέλη από βαλλίστρα στο κεφάλι και το σώμα, ονομάζεται Τόρστεν Β. και ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος μεσαιωνικών αντικειμένων στο Χάχενμπουργκ της Ρηνανίας-Παλατινάτου, με το όνομα «Milites Conductius», όπου διετίθεντο μεσαιωνικά ξιφίδια και σπαθιά.

Είχε μακριά άσπρη γενειάδα και οργάνωνε βραδιές με ξιφομαχίες. Στο μπράτσο του είχε τατουάζ με σύμβολα των Αλχημιστών, του αποκρυφιστικού κινήματος που άνθησε στον Μεσαίωνα και υποστήριζε ότι κατέχει το μυστικό της μετατροπής των μετάλλων σε χρυσό.

Σύμφωνα με την Bild, όλα τα θύματα ήταν μέλη μίας ένωσης διοργάνωσης ιπποτικών αγώνων.

Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν δύο χώρους: το ξενοδοχείο του Πασάου στην Βαυαρία, όπου βρέθηκαν τρία πτώματα που έφεραν βέλη από βαλλίστρα και στο Γκίφχορν της Κάτω Σαξωνίας το διαμέρισμα του ενός από τα θύματα, εντός του οποίου βρέθηκαν χθες δύο ακόμη πτώματα γυναικών.

Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της νεκροψίας στο Πασάου που ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί από την αστυνομία της Βαυαρίας δείχνουν ότι δύο από τα τρία θύματα, ντυμένα στα μαύρα, με piercing στο σώμα, σκοτώθηκαν από βέλος που δέχθηκαν στην καρδιά. Πρόκειται για έναν 53χρονο άνδρα και μία 33χρονη γυναίκα. Οι δύο τους ήταν ξαπλωμένοι σε κρεβάτι κρατημένοι χέρι – χέρι.

Τα άλλα βέλη που βρέθηκαν στα σώματά τους εκτοξεύθηκαν μετά θάνατον, πιθανότατα από το τρίτο θύμα, μία γυναίκα 30 ετών, την Φαρίνα Κ., που στην συνέχεια μάλλον αυτοκτόνησε με την βαλλίστρα, με ένα βέλος στον λαιμό.

«Δεν υπάρχει στοιχείο που να δείχνει ότι υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ των παρόντων στο δωμάτιο του ξενοδοχείου προσώπων», ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για να διαπιστωθεί ενδεχόμενη κατανάλωση φαρμάκων, αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Πασάου βρέθηκαν επίσης οι διαθήκες των δύο θυμάτων που βρέθηκαν ξαπλωμένα στο κρεβάτι, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής των δύο άλλων θυμάτων, των δύο γυναικών που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Φαρίνα Κ., δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Αλλά δεν σκοτώθηκαν από βαλλίστρα.

Η μία από τις δύο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η αδελφή της 30χρονης του ξενοδοχείου του Πασάου και όχι η φίλη της, όπως είχε αρχικά ανακοινώσει η αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button