Τοπικά Νέα

Γιάλοβα: Νεκρός εργάτης – Έπεσε στο κενό

Εργατικό δυστύχημα η πτώση του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας ηλικίας 49 ετών, ο οποίος κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες βρέθηκε στο κενό από ύψος, περίπου 6 μέτρα. Ο άτυχος άνδρας ήταν εργαζόμενος εξωτερικής συνεργαζόμενης εταιρείας της ΤΕΜΕΣ.

Πιο συγκεκριμένα, ο 49χρονος ηλεκτρολόγος εκτελούσε εργασίες συντήρησης σε ιστό φωτισμού, σε χώρο που επινοικιάζει η ΤΕΜΕΣ σε τρίτη εταιρεία, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε από ύψος περίπου 6 μέτρα στο κενό.

Τον 49χρονο, ο οποίος φέρεται να έχει καταγωγή από τα Φιλιατρά, διακόμισε στο Κέντρο Υγείας Πύλου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Πύλου.

Νεότερο: 20:00

Να σημειωθεί ότι το Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών Επαγγελμάτων Νομού Μεσσηνίας εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι, «η μακάβρια  πανελλαδική λίστα με τους νεκρούς εργάτες εν ώρα εργασίας μεγαλώνει καθημερινά το τελευταίο διάστημα».

Τα μέλη του Συνδικάτου απαιτούν:

·     Την άμεση διαλεύκανση των αιτιών του δυστυχήματος και τον καταλογισμό των ευθυνών. 
Ξεκαθαρίζουμε στην κυβέρνηση και τις αρμόδιες υπηρεσίες να μη διανοηθούν να «ρίξουν» τις ευθύνες στην «κακιά την ώρα» και το «ανθρώπινο λάθος».

·     Να παρθούν ουσιαστικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς της συγκεκριμένης εταιρείας και σε κάθε άλλο χώρο δουλειάς σε όλο το νομό.

·       Την άμεση στήριξη και αποζημίωση της οικογένειας.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button