Αθλητικά

Γιαννακόπουλος: «Οι δικτατορίες σε εμάς τους Παναθηναϊκούς δεν ταιριάζουν…»

Δήλωση με την οποία δίνει συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την προσπάθεια σύγκρισης στο Final-4 και αναφερόμενος στην Ευρωλίγκα μίλησε για «δικτατορία», έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Νέα επίθεση στην Ευρωλίγκα εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μετά την ήττα-αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ «τα έχωσε» ξανά στη διοργανώτρια.

Αφού έδωσε λοιπόν συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια, μίλησε για «προκλήσεις, ανομίες και έλλειψη σεβασμού» και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «οι δικτατορίες σε εμάς τους Παναθηναϊκούς δεν ταιριάζουν».

Αναλυτικά η δήλωση Γιαννακόπουλου

«Συγχαρητήρια σε όλους για την φετινή Ευρωπαϊκή προσπάθεια…

Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο φροντιστή. Είναι κρίμα να προσπαθείς σε μια διοργάνωση που εξω-αγωνιστικοί λόγοι δεν σε αφήνουν να κερδίσεις διακρίσεις και τρόπαια.

Υπόσχομαι ότι πιστός στα ιδανικά του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνεχίσει η ομάδα μας να αγωνίζεται σε πρωταθλήματα που διέπονται από Αρχές όπως η διαφάνεια, ο σεβασμός και η δικαιοσύνη.

Οι συνεχείς προκλήσεις, ανομίες και η έλλειψη σεβασμού είτε προς τον Σύλλογο είτε προς εμένα προσωπικά των τωρινών διαχειριστών της Ευρωλίγκας δεν το καθιστά ως ένα τέτοιο πρωτάθλημα.

Οι δικτατορίες σε εμάς τους Παναθηναϊκούς δεν ταιριάζουν. Έχουμε δουλειά μπροστά μας…»

Πηγή:www.sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button