Αθλητικά

Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: «Προκαλείτε γέλιο, get a life…»

Αιχμηρή απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην επίθεση των αδερφών Αγγελόπουλων, στους οποίους συστήνει να βρουν… άλλες ασχολίες καθώς η ζωή είναι μικρή για να έχουν εκείνον ως αυτοσκοπό.

Τη δική του απάντηση στην επίθεση των αδελφών Αγγελόπουλων έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Με αιχμηρό ύφος αλλά και δόση χιούμορ, συνέστησε στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός να σταματήσουν τα επικοινωνιακά σόου που προκαλούν γέλιο.

Παράλληλα τους ενημέρωσε πως είναι προτιμότερο να βρουν κάποια άλλη ασχολία, από το να τον συκοφαντούν, αφού η ζωή είναι μικρή για να τη… σπαταλούν έτσι…

AdTech Ad

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Αντιλαμβάνομαι απολύτως τη δύσκολη θέση των κ.κ. Αγγελόπουλων με τα πάσης φύσεως ζητήματα -ενδοοικογενειακά και μη- που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε όλους τους τομείς ανεπιτυχώς και τα οποία τους έχουν ωθήσει σε ένα τέτοιο αδιέξοδο ψευδών και συκοφαντιών, ώστε, για να ξεσκάσουν, είτε βγάζουν ανακοινώσεις γεμάτες φαντασιακές κατασκευές, είτε περιφέρονται άσκοπα και χωρίς τον παραμικρό δικονομικό ρόλο ακόμη και στα ακροατήρια της Ευελπίδων -συνοδεία… φωτογραφων- Δευτέρα πρωί προκαλώντας γέλια.

Αγαπητοί. Η ζωή είναι μικρή. Μην αφήνετε εμένα να γίνομαι αυτοσκοπός σας. Το “get a life” στη δική σας περίπτωση αποκτά πια το πλήρες νόημά του. Περισωθείτε όσο είναι καιρός.

Καλή μας χρονιά»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button