Τοπικά Νέα

“Για άλλη μια φορά φωτιά στο Αλιμάκι!”

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΛΙΜΑΚΙ!
Κάθε άνοιξη, κάθε φθινόπωρο τα ίδια!
Δημήτρης Α. Δριμής

Η παράνομη χωματερή του Δήμου Τριφυλίας στο Αλιμάκι φλέγεται από το πρωί της Παρασκευής 13/5/22.
Οι καπνοί σκέπασαν τη ΔΕ Αετού.
Έφτασαν μέχρι το Μελιγαλά, αλλά και τις Ράχες και το Καλονερό.
Τα σκουπίδια «χωνεύονται», το περιβάλλον δηλητηριάζεται, η ανθρώπινη υγεία επιβαρύνεται, οι άνθρωποι της περιοχής πνίγονται από τους καπνούς, η ποιότητα της αγροτικής παραγωγής υποβαθμίζεται.
Η δημοτική αρχή Λεβεντάκη και συνοδοιπόρων είναι υπόλογη.
Οι συνεχείς υποσχέσεις/δεσμεύσεις τους, για προσωρινή και περιβαλλοντικά αποδεκτή διαχείριση των απορριμμάτων αποδείχτηκαν λόγια του αέρα.
Μηδέν εις το πηλίκον!
Ανεπαρκείς διοικητικά!
Επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον!
Η μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν είναι να φύγουν μια ώρα γρηγορότερα.
Ελπίζουμε οι δημόσιες αρχές να σβήσουν σύντομα τη φωτιά, που «πνίγει» τους κατοίκους, τους επισκέπτες και το περιβάλλον της περιοχής.
Υ.Γ. Διαχειριστήκαμε, οι συνεργάτες μου και εγώ ως Δήμαρχος, το ΧΑΔΑ Κοπανακίου για οκτώ (8) χρόνια, ενώ αποκαταστήσαμε το ΧΑΔΑ Αετού. Φωτιά δεν έπιασε, όπως προκύπτει και από το αρχείο της Πυροσβεστικής Κυπαρισσίας.

Σχετικά Άρθρα

5 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια κε Δριμή που δεν έπιασε ποτέ φωτιά ο παράνομος ΧΑΔΑ σας! Παραδέχεστε δλδ ότι λειτουργούσατε παράνομο ΧΑΔΑ επί Δημαρχοντίας σας! Και το λέτε Δημόσια! Εύγε!

    Πώς ακριβώς τον αποκαταστήσατε? Μπορείτε να μας δώσετε τα στοιχεία της μελέτης αποκατάστασης καθώς και πληροφορίες για την αντίστοιχη διαγωνιστική διαδικασία ή αν δεν υπήρξε τα στοιχεία της συμβασιοποίησης του αναδόχου? Μόνο έτσι θα αποδείξετε τα λεγόμενά σας! Αν δεν τα δώσετε στη δημοσιότητα, θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας!

    Επίσης είναι τουλάχιστον γελοίο να τίθεται πληθυσμιακή σύγκριση του τ. Δήμου Αετού ο οποιός βάσει της απογραφής του 2011 αριθμούσε μόλις 2,077 άτομα, ένατι το Δήμου Τριφυλίας ο οποίος αριθμεί περί τους 29,400 κατοίκους! Δλδ κε Δριμή επαίρεστε για τη σωστή διαχείριση των απορριμάτων των κατοίκων που αντιστοιχούν στο εξωφρενικό ποσοστό του 7% του πληθυσμού της Τριφυλίας!!!!

    Νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με αγράμματους? Ποιόν πατε να κοροϊδέψετε? Όλα για το θεαθήναι. Όλα! Ντροπή επιτέλους.

  2. O Κος Δριμής παραδέχεται μέσω του άρθρου του ότι λειτουργούσε ως τ. Δήμαρχος Αετού, παράνομο χώρο σκουπιδιών!!! Γι αυτό τον λέει και ΧΑΔΑ και όχι ΧΥΤΑ. Το λέει ξεκάθαρα – ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 8 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ!! Ευτυχώς που τηρούσατε εσείς τη νομιμότητα κε Δρίμη…Για ακόμη μια φορά ο κος αυτός εμπαίζει τη νοημοσύνη του Τριφυλιακού λαού…. Δεν πειράζει ΄όμως…Καιρός γαρ εγγύς…

  3. ΔΗΜΗΤΡΗ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Τ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΕΤΟΥ.

    Είχε αδειοδότηση ο ΧΑΔΑ στη δική σου Δημαρχοντία οεο???

  4. Τα συγχαρητήρια μας στην δημαρχία Τριφυλίας για την συνεχή παροχή καρκινογόνων σε νερό και αέρα. Μετα την υπονομευση κάθε είδους υποδομής του Δήμου τώρα το έργο ολοκληρώνεται. Συγχαρητήρια και στον περιφερειαρχη Καλαμάτας για τους αυτούς λόγους. Μπράβο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button