Κόσμος

Γιγάντιο σύννεφο σκόνης «καταπίνει» μια ολόκληρη πόλη – Δείτε το βίντεο

Ταινία καταστροφής θυμίζουν οι τρομακτικές εικόνες που καταγράφηκαν την ώρα που ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης καταπίνει μια ολόκληρη κινεζική πόλη.

Στο βίντεο φαίνεται η πόλη Dunhuang να εξαφανίζεται μέσα στο τεράστιο σύννεφο άμμου που έφτασε από την έρημο Gobi την Κυριακή, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Τις εικόνες Αποκάλυψης κατέγραψε ένας κάτοικος, ο οποίος ανάρτησε το τρομακτικό βίντεο στο Twitter. Ψηλά κτίρια εξαφανίζονται μέσα στην αμμοθύελλα, η οποία κινείται απειλητικά προς την πόλη

Η αστυνομία χρειάστηκε να κλείσει μεγάλους δρόμους και να ζητήσει από οδηγούς να περιμένουν να περάσει η αμμοθύελλα προτού συνεχίσουν το ταξίδι τους, καθώς η ορατότητα είχε περιοριστεί πάρα πολύ.

Τουρίστες σε ένα κοντινό πάρκο είδαν τα υπάρχοντά τους να εξαφανίζονται, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί για την αμμοθύελλα. Είχαν ταξιδέψει στο σημείο για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα και τους αμμόλοφους. Χρειάστηκε ωστόσο να γίνουν ένα και να φορέσουν γυαλιά και μάσκες για να προστατευτούν από την άμμο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button