Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Γιορτή Λαδιού από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας

Γιορτή Λαδιού οργανώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στα γραφεία του στο Ανατολικό Κέντρο.

Εκεί, ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων θα μιλήσει για την ποιότητα του λαδιού και την καλλιέργεια της ελιάς και θα ακολουθήσει γευσιγνωσία. Επαγγελματική ομάδα θα αναλάβει να εξετάσει δείγματα λαδιών που μπορούν να φέρουν στα γραφεία, οι φίλοι και τα μέλη.

Τα λάδια που θα ξεχωρίσουν ποιοτικά, θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση και θα κληθούν οι παραγωγοί τους να μιλήσουν για τις καλλιεργητικές μεθόδους που χρησιμοποιούν.

Η παραλαβή των δειγμάτων του λαδιού θα γίνεται κάθε βράδυ, στα γραφεία, από τις 9 μέχρι τις 10. Το Σάββατο, η παραλαβή θα γίνει μόνο το απόγευμα από τις 5 μέχρι τις 6. Η ελάχιστη ποσότητα που απαιτείται, είναι μισό λίτρο. Οποιος παραγωγός φέρει δείγμα, πρέπει να παραβρίσκεται στην εκδήλωση. Για πληροφορίες: 27210 97733 και 6942-553154 (Θύμιος Αλεξόπουλος).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button