Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Γιορτή Σύκου για 19η χρονιά στον Πολύλοφο

Μετά από το διάλειμμα των δύο χρόνων, που επέβαλε η πανδημία, απόψε, 18 Αυγούστου, θα συναντηθούν και πάλι στον Πολύλοφο χιλιάδες άνθρωποι από όλη τη Μεσσηνία και όχι μόνο, στη 19η Γιορτή Σύκου, την οποία διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Πολυλόφου “Ο Άγιος Δημήτριος”. Ο κόσμος θα διασκευάσει με ένα πρόγραμμα που αναμένεται ότι θα είναι εξαιρετικό, με δημοτικό τραγούδι από τον Παναγιώτη Λάλεζα και με αγαπημένα λαϊκά από τον Γεράσιμο Ανδρεάτο…

Η 19η Γιορτή Σύκου είναι φυσικά αφιερωμένη στους συκοπαραγωγούς και το προϊόν, κάθε χρόνο γίνεται αυτές τις ημέρες, στο ξεκίνημα δηλαδή της συγκομιδής, ενώ δίνεται η ευκαιρία στους εκπροσώπους των θεσμών πριν ξεκινήσει η διασκέδαση να παρουσιάσουν το σχεδιασμό και τα έργα τους για τη στήριξη του προϊόντος.

Θα λειτουργήσει και φέτος μπουφές με γλυκίσματα που βάση το σύκο. Η 19η Γιορτή Σύκου θα ξεκινήσει στις εννιά το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button