Κόσμος

Γιούρι Γκέλερ: Οι εξωγήινοι, η βάση της NASA και το σύμφωνο εχεμύθειας

«Είμαστε σε επαφή με εξωγήινους εδώ και 50 χρόνια», δήλωσε ο Γιούρι Γκέλερ στη Daily Star.

Ο Ισραηλινός μάγος, που έγινε διάσημος υποστηρίζοντας ότι έχει τη δύναμη να λυγίζει κουτάλια με τη δύναμη του μυαλού του, μίλησε για την επίσκεψή του στη βάση της NASA, το 1974.

Ο Γιούρι Γκέλερ ανέφερε πως ό,τι είδε εκεί τον έπεισε ότι υπάρχουν εξωγήινοι και πως ο μηχανικός Βέρνερ φον Μπράουν του έδειξε ένα κομμάτι μετάλλου που το φύλασσε σε ένα χρηματοκιβώτιο.

«Το άγγιξα και είπα στον Βέρνερ αυτό δεν είναι από τον πλανήτη μας». Εκείνος του απάντησε: «Έχεις δίκιο, είναι κομμάτι από UFO που συνετρίβη στη Γη». Ο 74χρονος μάγος είπε ότι του έπεσαν τα σαγόνια με όσα είδε στους παρακάτω ορόφους της βάσης. «Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα απ’ όσα είδα σ’ εκείνο το ψυγείο. Έχω υπογράψει έγγραφα εχεμύθειας. Αλλά μπορώ να σας πω ότι έχουμε επικοινωνία με εξωγήινους», διαβεβαίωσε.

Ο Γιούρι επιπλέον είπε πως πόρισμα των Αμερικανών αποκάλυπτε 144 πιθανές θεάσεις UFO κάτι που τον ίδιο τον εξέπληξε. «Σίγουρα ξέρουν περισσότερα», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button