Αθλητικά

Γκάρι Ροντρίγκεζ: Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό είναι ο Γκάρι Ροντρίγκεζ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους «ερυθρόλευκους».

Γκάρι Ροντρίγκεζ: Συζητήσεις με Ολυμπιακό

Ο 31χρονος πλέον εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ, όπου ανήκε, οπότε οι Πειραιώτες τον προσέγγισαν, ώστε να έχουν ακόμη μία λύση για τα φτερά της επίθεσης. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν είναι απίθανο μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν και οι ανακοινώσεις.

Θυμίζουμε πως τη διετία 2015-2017 ο Γκάρι Ροντρίγκες αγωνίστηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέγραψε 58 εμφανίσεις με απολογισμό 16 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί σε Φενέρ, Γαλατάσαραϊ, Αλ Ιτιχάντ, Έλτσε, Λέφσκι Σόφιας και Ντόρντρεχτ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Αλ Ιτιχάντ, πραγματοποιώντας 17 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ ενώ φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε δύο ματς ως βασικός, προτού μείνει ελεύθερος. Γκάρι Ροντρίγκεζ

Γκάρι Ροντρίγκεζ: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Γκάρι Μέντες Ροντρίγκες είναι ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήριο, γεννημένος στην Ολλανδία, ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος για τη Φενέρμπαχτσε, με δανεισμό από την Αλ Ιτιχάντ. Γεννημένος στην Ολλανδία, ο Ροντρίγκες τον Φεβρουάριο του 2013 ανακοίνωσε ότι θα ήθελε να παίξει για το Πράσινο Ακρωτήριο και έκανε το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2013. Εκπροσώπησε το έθνος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2015.

Ως νεαρός παίκτης ο Ροντρίγκες έπαιξε για τις Φέγενορντ και Ρεάλ Σπορτ Κλούμπε. Ο Ροντρίγκες εντάχθηκε στην ΑΝΤΟ Ντεν Χάαγκ της Έρεντιβιζι από τον ερασιτέχνη ΦΚ Μπόσαϊζεν στις 16 Μαΐου 2012, υπογράφοντας συμβόλαιο 1 + 1 ετών. Τον Ιούλιο, δανείστηκε στη Ντόρντρεχτ της Ίιρστε Ντιβίζι. Ο Ροντρίγκες έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα στην ισοπαλία με 1-1 εναντίον της Έμεν στις 10 Αυγούστου, παίζοντας και στα 90 λεπτά.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2013, ο Ροντρίγκες υπέγραψε συμβόλαιο δυόμισι ετών με τη βουλγαρική Λέφσκι Σόφιας.Έκανε το ντεμπούτο του στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 εναντίον της Τσερνομόρετς Μπουργκάς στις 3 Μαρτίου. Στις 13 Μαρτίου, σημείωσε το πρώτο του γκολ για την Λέφσκι στο 22ο λεπτό του πρώτου αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου Βουλγαρίας εναντίον του Λίτεξ Λόβετς. Στις 20 Απριλίου, σε μια εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Λίτεξ, ο Ροντρίγκες έβαλε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και έδωσε ασίστ στον Χρίστο Γιόβοφ.

Στις 21 Ιουλίου 2013, ο Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ στον πρώτο αγώνα της Λέφσκι της σεζόν 2013–14 εναντίον της Μπότεφ Πλόβντιφ, αλλά στη συνέχεια αποβλήθηκε μετά από φιλονικία με τον Βέσελιν Μίνεφ.

Κατά το πρώτο μισό της σεζόν 2013–14, ο Ροντρίγκες σημείωσε συνολικά 14 γκολ, βοηθώντας τη Λέφσκι Σόφια να ξεπεράσει αρκετές ομάδες και να προχωρήσει στην 3η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Σκόραρε επίσης ένα πέναλτι στη νίκη με 7-6 μετά τη διαδικασία των πέναλτι εναντίον της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Βουλγαρίας, βοηθώντας τελικά την ομάδα να φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η συνολική ισχυρή επίδοσή του οδήγησε στο ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Τον Ιανουάριο του 2014, η Γουέστ Χαμ έστειλε προσφορά στη Λέφσκι για δοκιμαστικό, αλλά ο Ροντρίγκες το αρνήθηκε, δηλώνοντας ότι θα διαπραγματευόταν μόνο με μια ομάδα η οποία θα του πρόσφερε εγγυημένο συμβόλαιο.

Στις 27 Ιανουαρίου 2014, ο Ροντρίγκες υπέγραψε με την Έλτσε με εξάμηνο συμβόλαιο δανεισμού μέσω της Promoesport (ένα επενδυτικό όμιλο συνδεδεμένο με την Ταρραγόνα), με ρήτρα εξαγοράς. Έκανε το ντεμπούτο του στην Πριμέρα Ντιβισιόν την 1η Μαρτίου, μπαίνοντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της νίκης με 1-0 επί της Θέλτα Βίγο και σημείωσε το πρώτο του γκολ στην κατηγορία στις 3 Μαΐου, το μοναδικό σε μια εκτός έδρας νίκη εναντίον της Μάλαγα. Το καλοκαίρι του 2014, ο Ροντρίγκες υπέγραψε ένα τετραετές συμβόλαιο με τον βαλενθιανικό σύλλογο, αφού ενεργοποιήθηκε η ρήτρα εξαγοράς του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button