Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Οι πρώτες αποκαλύψεις από την άρση του τραπεζικού απορρήτου του συζυγοκτόνου

Η άρση του τραπεζικού απορρήτου του συζυγοκτόνου από τα Γλυκά Νερά ρίχνει φως στα σενάρια που είχαν ακουστεί για τις παράνομες δοσοληψίες του πιλότου αλλά και για τις σχέσεις του με την Καρολάιν.

Η διαδικασία της άρσης απορρήτου δεν έχει ολοκληρωθεί και επομένως σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν όταν και εφόσον ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews, δεν προκύπτουν ύποπτες συναλλαγές, ωστόσο, από την άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών διαφαίνεται αποστολή χρημάτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τους γονείς της άτυχης Καρολάιν σε έναν κοινό λογαριασμό που διατηρούσε το ζευγάρι.
Οι πτήσεις του πιλότου

Επίσης, έχουν ερευνηθεί διεξοδικά και οι πτήσεις που είχε πραγματοποιήσει με το ελικόπτερο ο 33χρονος πιλότος, χωρίς όμως να προκύπτουν στοιχεία για παράνομες δοσοληψίες ή περίεργα ταξίδια που θα μπορούσαν να κρύβουν κάποιο θανάσιμο μυστικό.

Ωστόσο, όσο διαρκεί η κύρια ανάκριση, είναι πιθανόν εισαγγελέας και ανακριτής να καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για ενδεχόμενα νέα στοιχεία, που ίσως προκύψουν από τις εν εξελίξει έρευνες. Άλλωστε, όπως έχει γίνει γνωστό, τα στοιχεία δεν «δένουν» με το «τυχαίο» έγκλημα, όπως θέλει να το παρουσιάσει ο 33χρονος πιλότος.

Η αφαίρεση της κάμερας, η εξαφάνιση της κάρτας μνήμης του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, αλλά και η σκηνοθεσία της δήθεν ληστείας από «αδίστακτους αλλοδαπούς ληστές», οι οποίοι σκότωσαν τη σύζυγό του, συνηγορούν υπέρ του προσχεδιασμού του εγκλήματος.

Κατά συνέπεια, όσο υπάρχουν σκοτεινά σημεία στη συγκλονιστική υπόθεση των Γλυκών Νερών, ο φάκελός της θα παραμείνει ανοιχτός και θα διερευνάται διεξοδικά κάθε σημείο, μέχρι να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button