Τοπικά Νέα

Γνωστοποίηση για την πλήρωση μιας θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη (Νομικού – Δικηγόρου) του Δημάρχου Τριφυλίας

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας, σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μιας (1) θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη ως συμβούλου του Δημάρχου σε Νομικά θέματα για την παροχή συμβουλών και διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών, σε θέματα ιδιαίτερης σπουδαιότητας και σημασίας, προς αντιμετώπιση των οποίων απαιτούνται ειδικές γνώσεις, σχετίζονται με τις αρμοδιότητες και λειτουργίες του Δήμου, άπτονται νομικών και συναφών οικονομικών ζητημάτων, για την υποστήριξη σε νομικά θέματα πριν αυτά οδηγηθούν σε δικαστική διαδικασία, την παροχή συμβουλών για συμφωνίες και συμβάσεις μεταξύ του Δήμου και τρίτων με σκοπό την μέγιστη δυνατή διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου, την προάσπιση της νομιμότητας σκοπούμενων δράσεων του Δήμου, την παροχή συμβουλών με σκοπό την πιστή εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας, την παροχή συμβουλών για την ανεύρεση λύσεων σε αιτήματα πολιτών, τα οποία απαιτούν ειδική γνώση και διερεύνηση, με ιδιαίτερη έμφαση στην παρακολούθηση και προώθηση της αρχής της ίσης μεταχείρισης των πολιτών, του σεβασμού των δικαιωμάτων τους και της από κάθε υπηρεσία του Δήμου πιστής τήρησης της αρχής της χρηστής διοίκησης.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους Υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007 (άρθρα 11έως και 17).
Β) Πτυχίο ή δίπλωμα Νομικής Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής και Μεταπτυχιακό τίτλο Σπουδών .
Γ) καλή γνώση μιας ξένης γλώσσας.

Η πλήρωση της θέσεως του Επιστημονικού Συνεργάτη, θα ενεργηθεί ύστερα από δημόσια γνωστοποίηση δια του τύπου µε απόφαση του Δημάρχου ο οποίος και θα προσλάβει το πρόσωπο που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο. Η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί µε την υπογραφή από τον προσλαµβανόµενο ειδικής σύβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με το βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης, στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σχετικά Άρθρα

3 thoughts on “Γνωστοποίηση για την πλήρωση μιας θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη (Νομικού – Δικηγόρου) του Δημάρχου Τριφυλίας”

  1. Είναι η θέση για την οποία ανακοίνωσε ο δήμαρχος στο περασμένο συμβούλιο ότι έχει προσληφθεί ήδη δικηγόρος από τα Φιλιατρά. Κάποιος του είπε ότι πρέπει να προηγηθεί η γνωστοποίηση της πρόσληψης….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.