Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Γυναικοκτονία-Δάφνη: Στον Εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 39χρονος που την Παρασκευή δολοφόνησε τη γυναίκα του, στην περιοχή της Δάφνης, και ακολούθως παραδόθηκε.

Πρόκειται για την 8η γυναικοκτονία που καταγράφεται μέσα σε λίγους μήνες, το 2021. Ο δράστης είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του επειδή την ζήλευε.

Το θύμα φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε. Ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας, δε, αποκάλυψε ότι είχε ενημερώσει την αστυνομία για την κακοποίηση της γυναίκας, χωρίς να υπάρξει κάποια ενέργεια από πλευράς ΕΛ.ΑΣ.

Σε ανάρτηση που δημοσίευσε την Παρασκευή η ένοικος, παραπέμπει στην παλαιότερη ανάρτησή της, σχολιάζοντας, «τη σκότωσε τελικά. Αυτό έχω να πω».

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν την Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν! Δεν έκανα καταγγελία για πάρτι αγαπημένη ελληνική αστυνομία. Σας κάλεσα ενώ είχε θορυβηθεί ακόμα και η διαχειρίστρια. Όχι, άγχος παίδες μονό τα πτώματα μετράνε τηλεοπτικά. Όταν τη σφάξει λοιπόν, θα ενημερώσω πρώτα κανένα κανάλι για να σας φωνάξουν» έγραφε στην ανάρτησή της η ένοικος.

Οι αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

«Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν το καθήκον τους, και πράγματι στη συντριπτική πλειονότητά τους το εκτελούν με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση, κάτω από όλες τις συνθήκες, μέρα και νύχτα, οποτεδήποτε οι πολίτες χρειάζονται τη συνδρομή τους. Για όσους αστυνομικούς δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, δεν υπάρχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία.»

Exit mobile version