Ελλάδα

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Την έπνιξε με το ένα χέρι» – Αποκάλυψη δικηγόρου της οικογένειας του θύματος

Για το άγριο έγκλημα στην Καβάλα, όπου μια 43χρονη φαρμακοποιός δολοφονήθηκε από τον 55χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, μίλησε στην εκμπομπή «Live News» ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Ο κ. Μανώλης Βονικάκης υπογράμμισε πως τα δύο παιδιά του ζευγαριού βρίσκονται υπό την επιμέλεια του θείου τους, του αδερφού της άτυχης γυναίκας, ο οποίος μάλιστα έχει σκοπό να ζητήσει και επίσημα να αναλάβει την επιμέλειά τους.

«Ο 55χρονος αυτοτραυματίστηκε στις 11.55 λίγο πριν καλέσει την αστυνομία, για να γλιτώσει από τον πατέρα της 43χρονης και τον θείο της που χτυπούσαν την πόρτα του φαρμακείου», επεσήμανε ο δικηγόρος

Στη συνέχεια, έδωσε λεπτομέρειες για τον φρικτό τρόπο με τον οποίο ο φερόμενος ως δράστης δολοφόνησε την 43χρονη, λέγοντας πως ήταν στραγγαλισμός με το ένα χέρι, κάτι που όπως τόνισε ο κ. Βονικάκης, δείχνει την απόλυτη προμελέτη.

«Επί 3.5 λεπτά κρατάει τη γυναίκα του από το λαιμό. Είχε χρόνο να σκεφτεί την πράξη του» ανέφερε χαρακτηριστικά. Τέλος, εξήγησε πως ο δράστης είχε απόλυτη νηφαλιότητα και συνείδηση του τι έκανε.

«Τη στραγγάλισε γιατί θεωρεί ότι του ανήκει»

«Ο καθ´ ομολογίαν δολοφόνος της Αΐντα, ο σύζυγος της, εκτέλεσε το προμελετημένο απάνθρωπο εγκληματικό του σχέδιο. Τη στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια. Γιατί θεωρούσε και θεωρεί ότι η Αίντα του ανήκει». Είχε πει νωρίτερα μιλώντας στο newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

«Η ζήλια λειτούργησε ως υφέρπων σκώληξ όστις διαβιβρώσκει την συνείδηση ενός ασυνείδητου βίαιου και μοχθηρού ανθρώπου. Η ζήλεια όμως δεν είναι σε ένα αδίστακτο άνθρωπο τίποτε άλλο, παρά το όχημα για να εκδηλωθεί το βασικό στοιχείο ταυτότητας τους, είναι η αφορμή και όχι η αιτία για την εξωτερίκευση της βαναυσότητας. Η βία στοιχείο ταυτότητας του. Το αποδεικνύουν τα πρότερα έργα και οι ημέρες του», συνέχισε.

«Η Αΐντα ήθελε να χωρίσουν, ζητούσε διαζύγιο. Ήταν κτητικός, βίαιος, ζηλόφθων και αυτό που διέπραξε το είχε προσχεδιάσει. Είχε ειλημμένη απόφαση, υπάρχουν πληροφορίες που λένε πως σε κάποιους ανθρώπους είχε δηλώσει ότι σκόπευε να διαπράξει αυτό το έγκλημα.

Ο δράστης, μάλιστα είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά και στο παρελθόν και μία από τις προηγούμενες σχέσεις του είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην την πλησιάζει. Έχουμε συλλέξει υλικό, όλα σύντομα θα δοθούν στα χέρια του Ανακριτή την κατάλληλη δικονομικά ενδεδειγμένη χρονική στιγμή», κατέληξε ο κ Βονικάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button