Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Γυρισμάτα της παραγωγής «Τhe trip» στην Πύλο

Αν σας αρέσει το φαγητό, το καλό βρετανικό χιούμορ και οι απίστευτες μιμήσεις της προφοράς των Μάικλ Κέιν και Σον Κόνερι, θα την κάνετε λαχείο με τις ταινίες «The Trip».

Ξεκινώντας με ένα τουρ σε εστιατόρια της βόρειας Αγγλίας και υποδυόμενοι υπερβολικές εκδοχές του εαυτού τους, οι Βρετανοί κωμικοί Στιβ Κούγκαν και Ρομπ Μπράιντον γύρισαν το 2010 τη μίνι σειρά έξι επεισοδίων «The Trip», που προβλήθηκε ως ταινία εκτός Αγγλίας. Το πρότζεκτ άρεσε πολύ και ακολούθησαν τα «The Trip to Italy» (2014) και «The Trip to Spain» (2017), πάντα ως σειρές και ταινίες μαζί. Και, εκεί που περιμέναμε το δίδυμο να μας ξεναγήσει σε εστιατόρια π.χ της Γαλλίας, εκείνοι επέλεξαν Ελλάδα και ήδη βρίσκονται στη χώρα μας για τα γυρίσματα του «The Trip to Greece».

Η ταινία «The Trip to Greece» θα προβληθεί στη χώρα μας μέσα στο 2020.

Πάρτε μια γεύση από το προηγούμενο ταξίδι στην Ισπανία.

 

Την επόμενη εβδομάδα οι Βρετανοί κωμικοί Στιβ Κούγκαν και Ρομπ Μπράιντον και το συνεργείο τους θα πραγματοποιήσουν γυρίσματα στην πόλη της Πύλου. Μάλιστα, για το λόγο αυτό η Αστυνομία, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, θα προβεί σε προσωρινές ρυθμίσεις της κυκλοφορίας στην Πύλο, για την ομαλή λειτουργία εργασιών και γυρισμάτων της παραγωγής.

Συγκεκριμένα,κατά το χρονικό διάστημα από 12 μ. έως τις 3 μ.μ. της 1 Ιουλίου αποφασίστηκε:

α) Η απαγόρευση της  κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος στην οδό Τσαμαδού, από την διασταύρωση της με την οδό Ρενέ Πύω έως την διασταύρωση της με την οδό Τσικλητήρα.

β) Η απαγόρευση της αμφίδρομης κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος στις οδούς Ρενέ Πυώ και Τσικλητήρα.

γ) Η απαγόρευση στάθμευσης παντός είδος οχημάτων επί των οδών Τσαμαδού, Ρενέ Πυώ και Τσικλητήρα

Εξαιρούνται τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ΕΛ.ΑΣ – Π.Υ και ΕΚΑΒ).

Το Α.Τ. Πύλου-Νέστορος υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των προαναφερόμενων ρυθμίσεων, να τοποθετεί και να συντηρεί την απαιτούμενη οδική σήμανση, καθώς επίσης και για τη λήψη όλων των μέτρων για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button