Εκλογές 2019

Γ. Λεβεντάκης από την Κυπαρισσία: “Περιμένω την δική σας εντολή την Κυριακή 26 Μαΐου” [εικόνες – βίντεο]

Μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και αποδοχής πραγματοποίησε την ομιλία του στην Κυπαρισσία ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας και επικεφαλής του συνδυασμού “ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ Τριφυλίας”, Γιώργος Λεβεντάκης, στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας, το απόγευμα της Πέμπτης 23 Μαΐου, παρουσιάζοντας παράλληλα υπ. Δημοτικούς Συμβούλους στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου και υποψήφιους για την Δημοτική Κοινότητα Κυπαρισσίας.

Εγώ δεν θέλω να είμαι ο δήμαρχος σας, θέλω να είμαι ο φίλος σας, ο αδερφός σας. Έχετε την κρίση, τη γνώση και τη δύναμη να με ψηφίσετε, δεν θα το μετανιώσετε!», επανέλαβε ο κ. Λεβεντάκης.

Στην αρχική τοποθέτησή του αφού παρουσίασε το πρόγραμμα για την πόλη της Κυπαρισσίας, στη συνέχεια έριξε τα βέλη του σε όλους όσους τον κατηγορούν ότι είναι «περαστικός» από την Τριφυλία, λέγοντας πως είναι γνωστό πως είναι πάντα παρών στον τόπο του, τονίζοντας έχει δείξει την αγάπη του για τον τόπο.

«Το βιογραφικό είναι η ζωή», είπε για όσους αναφέρονται στα βιογραφικά, «ποσό μάλλον για κάποιον που έχει πέτυχει στη ζωή. Είδαμε το δήμο τον χειριστήκανε και γιατροί και δικηγόροι και φαρμακοποιοί, είδαμε τι έγινε οπού ο δήμος έφυγε από τέτοια χέρια, προόδευσε», είπε ο κ. Λεβεντάκης, αναφέροντας παραδείγματα όπως τον Δήμο Βόλου, τον Δήμο Τρικάλων, κ.α.

Επανέλαβε όσα ανέφερε στην ομιλία του στους Γαργαλιάνους σχετικά με τη ΔΕΥΑΤ και την κατάσταση που έχει περιέλθει, δείχνοντας μάλιστα στο κοινό τον ισολογισμό της χρήσεως έτους 2015, που ο ορκωτός λογιστής του δήμου που διορίστηκε από τον τωρινό δήμαρχο αναφέρει για την μεταφορά παγίων από το Δήμο προς τη ΔΕΥΑΤ και αμφισβητεί την αξία και την ύπαρξη των παγίων, που μεταφέρθηκαν προς τη ΔΕΥΑΤ.

«Ο δήμος τελεί υπό κατάρρευση και διάλυση», ανέφερε. Κάλεσε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν με σύνεση, καθώς η πρώτη Κυριακή είναι πολύ σημαντική προκειμένου να υπάρχει αυτοδυναμία για να μπορεί ο δήμος να «περάσει» τα προγράμματα.

Θα σας πω εγώ ποιος κάνει τον ωραίο με τον οδηγό με το τζιπ του δήμου, είπε ο κ. Λεβεντάκης.

«Το αν με αμφισβητούν επαγγελματικά, και είπαν διάφορες ανακρίβειες, εκείνο που έχει σημασία και με πείραξε πιο πολύ είναι ότι ανακατέψανε τη μάνα μου, ότι την πήγα στο δικαστήριο», τόνισε ο κ. Λεβεντάκης.

Επανέλαβε αυτό που έχει πει αρκετές φορές στο παρελθόν, πως δεν θέλει το μισθό του Δημάρχου και πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλό της Τριφυλίας, καλώντας τους ψηφοφόρους να του δώσουν ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή.

Δείτε εικόνες και απόσπασμα από την ομιλία του κ. Λεβεντάκη:

       

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button