Πολιτική

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Υποψήφιος με τον Καφαντάρη ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος

Υποψήφιος στον Δήμο Πύλου – Νέστορος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Καφαντάρη θα είναι ο πρώην αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κορώνης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Παναγιωτόπουλου, ο τέως δήμαρχος Πύλου – Νέστορος και γ.γ. της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης ανέφερε:

“Καλωσορίζουμε στη Δημοτική μας Παράταξη “Δύναμη Ελπίδας”, τον Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο από Χαρακοπιό.

Ένα τεχνοκρατικό στέλεχος, με μοναδικό κριτήριο την επιθυμία του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου μας.

Ο Παναγιώτης είναι ένας άνθρωπος με γνώση, εμπειρία, ιδέες αλλά και βούληση να δουλέψει και έχει ήδη δουλέψει ως πρώην Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κορώνης, για τον τόπο μας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας, αιρετό μέλος των υπηρεσιακών συμβουλίων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και πάνω από είκοσι χρόνια διευθυντής σε σχολεία της πρωτοβάθμια εκπαίδευσης.

Η συμμετοχή του, σήμερα στο Δημοτικό Συνδυασμό μας και αύριο στη νέα Δημοτική Αρχή, θα δυναμώσει, τις προτεραιότητές μας, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και της οικονομικής ανάπτυξη της περιοχής”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button