Τοπικά Νέα

Δήμος Τριφυλίας: Διαγωνισμός για την προμήθεια μηχανημάτων έργου προϋπολογισμού 1.060.000 ευρώ

Ο καθορισμός των όρων του διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού (άνω των ορίων) για την προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού προϋπολογισμού 1.060.200,00 με Φ.Π.Α. 24%, (855.000,00 € χωρίς ΦΠΑ) εγκρίθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας, με ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής προσφορών την 26η Οκτωβρίου 2020 και άνοιγμα των προσφορών την 27η του ίδιου μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, η προμήθεια αφορά, έναν γεωργικό ελκυστήρα και έναν καταστροφέα, δύο μεταχειρισμένα απορριμματοφόρα οχήματα με συμπιεστή απορριμμάτων τύπου πρέσας με σύστημα ανύψωσης κάδων, ένα καινούριο όχημα πλύσης κάδων, τρία μεταχειρισμένα ανατρεπόμενα οχήματα, ένα μεταχειρισμένο ρυμουλκό (τράκτορα) καθώς και ένα καινούριο ημιρυμουλκούμενο όχημα μεταφοράς απορριμμάτων οπίσθιας φόρτωσης.

Από τα παραπάνω, όσα από τα υπό προμήθεια είδη θα είναι καινούρια πρέπει να ανταποκρίνονται στις τεχνικές προδιαγραφές για το σκοπό και την εργασία  που προορίζονται.

Η προμήθεια θα γίνει για τις παρακάτω ομάδες- είδη :

Α. ΟΜΑΔΑ      : ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ

Β. ΟΜΑΔΑ      : ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ

Γ. ΟΜΑΔΑ      : ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ

Δ.ΟΜΑΔΑ       : ΟΧΗΜΑ ΠΛΥΣΗΣ ΚΑΔΩΝ

Ε. ΟΜΑΔΑ      : ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ

ΣΤ.ΟΜΑΔΑ     : ΡΥΜΟΥΛΚΟ (ΤΡΑΚΤΟΡΑΣ) & ΗΜΙΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

 

Η δαπάνη για την προμήθεια προϋπολογίζεται στο ποσό των 1.060.200,00 με Φ.Π.Α. 24%, (855.000,00 € χωρίς ΦΠΑ). Η εκτέλεση της προμήθειας θα γίνει βάσει των διατάξεων των άρθρων του Ν. 3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων», του Ν. 3852/2010, του Ν. 4412/2016 όπως σήμερα ισχύει και των λοιπών σχετικών νόμων και οδηγιών. Είναι δε εγγεγραμμένη στο Τεχνικό Πρόγραμμα και στο Προϋπολογισμό του Δήμου Τριφυλίας με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού» με πίστωση του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, ΙΙ, ΕΚΤΑΚΤΑ ΑΝΕΙΔ. και ΥΠΕΣ και στον Κ.Α 64.7132.01 του προϋπολογισμού του έτους 2020.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button