Τοπικά Νέα

Δήμος Τριφυλίας: Διαγωνισμός για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού δημοτικού φωτισμού

Διαφώνησε ο Γιάννης Μερκούρης

Στον καθορισμό όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού δημοτικού φωτισμού και κτιρίων Κυπαρισσίας, Αυλώνος, Αετού» αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας. Ο προϋπολογισμός της δαπάνης, η οποία είναι πολυετής, ανέρχεται στο ποσό των 99.014,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών είναι η 24/11/2021, ενώ η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 08/12/2021 και ώρα 23:59. Ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης προσφορών είναι η 10/12/2021 και ώρα 10:00 π.μ..

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μερκούρης διαφώνησε με τον εν λόγω διαγωνισμό σημειώνοντας τα εξής: «Ποιος ιεράρχησε τις ανάγκες του Δήμου για το ηλεκτρολογικό υλικό; Η αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία ή η Δημοτική Αρχή και έδωσε τους κωδικούς των υλικών που επιλέξατε και συντάχτηκε η μελέτη; Όλα αυτά τα ηλιακά φωτιστικά, φωτιστικά δρόμου, φωτιστικά κήπου που θα τα τοποθετήσετε; Είναι φωτιστικά που ικανοποιούν τις ανάγκες του Δήμου και εξυπηρετούν τους δημότες; Θα μπορούσε κάποιος να τα χαρακτηρίσει φτηνά χριστουγεννιάτικα στολίδια με όλο το σεβασμό στο έθιμο της γιορτής. Δεν έχω πειστεί για τη σκοπιμότητα και κυρίως για τη χρησιμότητα προμήθειας αυτού του ηλεκτρολογικού υλικού και γι αυτό θα ψηφίσω ΚΑΤΑ. Θα παρακολουθήσουμε όμως την εξέλιξη της διαγωνιστικής διαδικασίας, τη συμμετοχή οικονομικών φορέων και την παραλαβή του ηλεκτρολογικού υλικό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button