Τοπικά Νέα

Δήμος Τριφυλίας: Συγκέντρωση ειδών για την «Κιβωτό του κόσμου»

 

kivotos


Επειδή τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο διασκέδαση και ψυχαγωγία, είναι πάνω απ’ όλα γιορτή αγάπης, ο Δήμος Τριφυλίας εκδηλώνει την αγάπη του στην «Κιβωτό του κόσμου» και συγκεντρώνει γάλα και λάδι, παιχνίδια και παραμύθια, στα Δημοτικά Καταστήματα όλων των πόλεων από 11 έως 29/12.
Κι όπως αναφέρεται σχετικά: «Ο Δήμος μας έχει 3.009 μαθητές… Σκεφτείτε πόση αγάπη θα μεταφέρουν στην Κιβωτό και πόσες ανάγκες θα καλύψουν 3.009 κουτιά γάλακτος… ένα κάθε μαθητής! Πόσα παραμύθια διαβασμένα και ξεχασμένα στις βιβλιοθήκες θα συνοδεύσουν τα όνειρα άλλων παιδιών.
Δε μπορεί παρά να περισσεύει σε κάθε οικογένεια ένα λίτρο λάδι από την καινούργια σοδειά του ευλογημένου τόπου μας, για να κάνει σπιτικό το φαγητό των παιδιών της Κιβωτού. Ας βοηθήσουμε όλοι να γεμίσουν οι κούτες από το περίσσευμα της αγάπης μας. Ας βοηθήσουμε τα παιδιά μας να μάθουν να μοιράζονται και να νιώθουν το ανεκτίμητο συναίσθημα της προσφοράς».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button