Τοπικά Νέα

Δήμος Τριφυλίας: Συγκρότηση ομάδας ελέγχου ακινήτων [ονόματα]

Στη συγκρότηση ομάδας ελέγχου των ακινήτων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Τριφυλίας για το 2022 προχώρησε με απόφασή του ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.

Έργο και αρμοδιότητα της επιτροπής είναι: Έλεγχος των τετραγωνικών μέτρων στο σύνολο του ακινήτου (οικόπεδο και κτήριο) για τη σωστή ή μη δήλωση των τετραγωνικών μέτρων. Έλεγχος για τη χρησιμοποίηση ή μη του ακινήτου. Έλεγχος για την ηλεκτροδότηση ή μη του ακινήτου. Έλεγχος για τη διακοπή ή την επανασύνδεση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Έλεγχος των ακινήτων σε περίπτωση μεταβίβασης (μετά από αίτηση για χορήγηση βεβαιώσεως ΤΑΠ). Έλεγχος ακινήτων για το αν έχουν αποπερατωθεί ή είναι ημιτελή, σύμφωνα με τον ΓΟΚ. Έλεγχος ακινήτων σε περίπτωση αμφιβολίας της Υπηρεσίας ή του ιδιοκτήτη. Έλεγχος δηλώσεως νομίμως υφιστάμενων, τακτοποιημένων καθώς και Όπως τονίζεται στη σχετική απόφαση, το έργο της επιτροπής είναι απαραίτητο προκειμένου να γίνει με δίκαιο και σωστό τρόπο η χρέωση της επιβολής φόρων, τελών και δικαιωμάτων προς όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Πιο συγκεκριμένα, για τις Δημοτικές Ενότητες Κυπαρισσίας, Αετού, Αυλώνος και Τριπύλης, όρισε τους: Αρβανίτη Δήμητρα, μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΤΕ22 Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Κουτρουμπή Σωτηρία κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού. Πολυχρονόπουλο Χρήστο του Γρηγορίου, μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ24 Ηλεκτρολόγων, ως μέλος της επιτροπής με αναπληρωματικό μέλος τον Παπαθεοδοσίου Θεοδόσιο, μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Ηλεκτρολόγων. Μαντζούνη Αριστέα, μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΤΕ3 Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών Έργων Υποδομής, ως μέλος της επιτροπής, με αναπληρωματικό μέλος την Τσακάλου Φωτεινή, υπάλληλο ΙΔΑΧ του κλάδου ΔΕ Διοικητικών.

Για τη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών, τους: Ράλλη Αναστασία, μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού, ως πρόεδρο της επιτροπής, με αναπληρώτρια την Κορωναίου Παναγιώτα μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού. Παγάνη Παναγιώτη, μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ24 Ηλεκτρολόγων, ως μέλος της επιτροπής, με αναπληρωτή του τον Παπαθεοδοσίου Θεοδόσιο, μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ24 Ηλεκτρολόγων. Σαμόλη Μαργαρίτα, μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Δομικών Έργων, ως μέλος της επιτροπής, με αναπληρώτρια την Γκόνη Ασπασία, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΤΕ5 Τοπογράφων-Μηχανικών.

Για τη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων, τους: Τεριζάκη Διονυσία, μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού, ως πρόεδρο της επιτροπής, με αναπληρώτρια τη Νικητοπούλου Σταυρούλα, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού-Οικονομικού. Παγάνη Παναγιώτη, μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ24 Ηλεκτρολόγων, ως μέλος της επιτροπής, με αναπληρωτή του τον Παπαθεοδοσίου Θεοδόσιο μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΔΕ24 Ηλεκτρολόγων. Σαμόλη Μαργαρίτα, μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Δομικών Έργων, ως μέλος της επιτροπής, με αναπληρώτρια την Γκόνη Ασπασία του μόνιμη υπάλληλο, του κλάδου ΤΕ5 Τοπογράφων – Μηχανικών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button