Τοπικά Νέα

Δήμος Τριφυλίας: Συνάντηση για τα αδέσποτα αύριο στην Κυπαρισσία

Συνάντηση για τα αδέσποτα θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Κυπαρισσία, με πρωτοβουλία του δημάρχου Τριφυλίας, κ. Γεωργίου Λεβεντάκη και τη συνδρομή του αντιδημάρχου Τριφυλίας, κ. Σωτήρη Μπακούρου, με φιλοζωικές οργανώσεις και φιλόζωους της περιοχής.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κυπαρισσίας,τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας, κατά του Covid-19.
Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ έχει, κατά το παρελθόν, επιδείξει με δράσεις, στις οποίες έχει συμμετάσχει, την έμπρακτη συμβολή του στην, όσο το δυνατόν, καλύτερη αντιμετώπιση του όλου προβλήματος, που αφορά στα αδέσποτα ζώα. […] Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να διασφαλίσουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις, έτσι ώστε οι αδέσποτοι φίλοι μας, να τύχουν της μεταχείρισης και φροντίδας, που τους αρμόζει. Και μην ξεχνάμε πως, υιοθετώντας ένα αδέσποτο αλλάζουν δύο ζωές, η δική του και η δική μας”, σημειώνεται εκ του δήμου σε χθεσινή ανακοίνωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων!

 

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Προφανώς η “πρωτοβουλία” του Δημάρχου αλλά και του αρμόδιου Αντιδημάρχου δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι ομάδα φιλόζωων από όλη την Τριφυλία απέστειλε πριν λίγες μέρες επιστολή στον Δήμο, με την οποία δηλώνουν ότι δεν σκοπεύουν να συνεχίσουν να εκπληρώνουν τις αρμοδιότητες και τις υποχρεώσεις της δημοτικής αρχής σχετικά με τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, αν δεν αναλάβει και ο Δήμος έγγραφη δέσμευση συνεργασίας μαζί τους, ως οφείλει.

  2. Ο Δήμος το μόνο που έχει κάνει έχει δώσει ζωοτροφές. Τι άλλο έχει κάνει; Έχει φυλακίσει αρκετά αδέσποτα στο χώρο ,στον οποίο παλιά το Δασαρχείο χρησιμοποιούσε για τα πουλιά. Αυτοί οι χώροι, τα συρματοπλέγματα, είναι χώρος φιλοξενίας ζώων συντροφιάς; Είναι συνθήκες αυτές για τα ζώα; Φυλακή είναι και οι συνθήκες άθλιες. Μήπως τελικά είναι βασανιστήριο;; Χώρος που στεγάζονται τα ζώα και δεν κυκλοφορούν ελεύθερα στις πλατείες και στους δρόμους της πόλης. Η δυσοσμία που αποπνέει ο χώρος δεν αντέχεται!! !Ποιος από το Δήμο παρακολουθεί και επιβλέπει το τι συμβαίνει εκεί;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button