Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Δήμος Τριφυλίας: Συνάντηση για τα αδέσποτα αύριο στην Κυπαρισσία

Συνάντηση για τα αδέσποτα θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Κυπαρισσία, με πρωτοβουλία του δημάρχου Τριφυλίας, κ. Γεωργίου Λεβεντάκη και τη συνδρομή του αντιδημάρχου Τριφυλίας, κ. Σωτήρη Μπακούρου, με φιλοζωικές οργανώσεις και φιλόζωους της περιοχής.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κυπαρισσίας,τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας, κατά του Covid-19.
Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ έχει, κατά το παρελθόν, επιδείξει με δράσεις, στις οποίες έχει συμμετάσχει, την έμπρακτη συμβολή του στην, όσο το δυνατόν, καλύτερη αντιμετώπιση του όλου προβλήματος, που αφορά στα αδέσποτα ζώα. […] Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να διασφαλίσουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις, έτσι ώστε οι αδέσποτοι φίλοι μας, να τύχουν της μεταχείρισης και φροντίδας, που τους αρμόζει. Και μην ξεχνάμε πως, υιοθετώντας ένα αδέσποτο αλλάζουν δύο ζωές, η δική του και η δική μας”, σημειώνεται εκ του δήμου σε χθεσινή ανακοίνωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων!

 

Exit mobile version