Τοπικά Νέα

Δήμος Τριφυλίας: Τριμελής επιτροπή για την καταγραφή ζημιών στη Δ.Ε. Φιλιατρών

Τριμελής επιτροπή για την καταγραφή των ζημιών ζημιών από θεομηνίες συγκροτήθηκε στο Δήμο Τριφυλίας με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη.

Η επιτροπή αποτελείται από τους: Καραμπότσο Γεώργιο ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, Γκόνη Ασπασία  ΤΕ Τοπογράφων, και Αντωνόπουλο Ιωάννη ΔΕ Διοικητικού.

Η επιτροπή έχει ως αρμοδιότητα την εξέταση των αιτημάτων της Δ.Ε Φιλιατρών, για την ένταξη ή μη των οικογενειών η των μεμονωμένων ατόμων στο πρόγραμμα ενίσχυσης τόσο όσο αφορά στη χορήγηση του επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών , όσο και στη χορήγηση του επιδόματος για την αντιμετώπιση απλών
επισκευαστικών εργασιών ή/και την αντικατάσταση οικοσκευής τους.

Η εν λόγω επιτροπή διενεργεί αυτοψία στις δηλωμένες στην αίτηση δικαιούχων ως πληγείσες κύριες κατοικίες της Δ.Ε Φιλιατρών, προκειμένου:
Α) Να ελέγξει ότι η κύρια κατοικία που έχει δηλωθεί είναι πληγείσα, στην περίπτωση του επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών.
Β) Να ορίσει τον βαθμό ζημίας της κύριας κατοικίας, στην περίπτωση του επιδόματος απλών επισκευαστικών εργασιών ή/και οικοσκευής.
Η Επιτροπή προσδιορίζει το ύψος του επιδόματος, σύμφωνα με όσο ορίζονται στο παράρτημα αυτής. Η τελική αναγνώριση των δικαιούχων των επιδομάτων της παρούσας γίνεται με Απόφαση του Δημάρχου, σύμφωνα με την εισήγηση της ανωτέρω Επιτροπής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button