Τοπικά Νέα

Δήμος Τριφυλίας: “Σε αναμονή του αναλυτικού καταλόγου με τις ανάγκες των πληγέντων”

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για την άμεση ανταπόκριση και τη συγκινητική προσφορά τους στην έκκληση βοήθειας του Δήμου μας για τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής.
Κατόπιν ενημέρωσής μας το μέγεθος της μέχρι τώρα ανθρωπιστικής βοήθειας από Δήμους, πολίτες, φορείς, οργανώσεις και επιχειρήσεις έχει υπερκαλύψει, προς το παρόν, τις ανάγκες των πληγέντων από την καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή.
Μας ζητήθηκε να διακόψουμε τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης μέχρι την αναλυτική καταγραφή των αναγκών ανά πληγείσα οικογένεια.
Είμαστε σε αναμονή του αναλυτικού καταλόγου με τις ανάγκες των πληγέντων, ώστε να προσφέρουμε στοχευμένα της βοήθειά μας.

Η αποστολή βοήθειας έγινε με την ευγενική χορηγία της μεταφορικής ΣΑΜΕΤΗ, την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης η τράπεζα αίματος του Δήμου μας προσέφερε 5 μονάδες αίμα, για τους τραυματίες της φονικής πυρκαγιάς.

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την ανείπωτη τραγωδία που ζουν οι συνάνθρωποι μας και συνεχίζουμε να είμαστε σε ετοιμότητα για να ανταποκριθούμε σε κάθε έκκληση βοήθειας, που μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button