Κόσμος

Δίδυμοι Youtubers έστησαν ψεύτικη ληστεία τράπεζας αλλά «στο σκαμνί» θα κάτσουν…κανονικά

Οι 23χρονοι δίδυμοι, με σχεδόν 5.000.000 συνδρομητές στο κανάλι τους στο Youtube έστησαν μια ψεύτικη ληστεία τον Οκτώβριο στην πόλη του Ιρβάιν της Νότιας Καλιφόρνια .

Συγκεκριμένα στις 20 Οκτωβρίου 2019, αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο μεταξύ άλλων διακρίνονται οι δύο αδερφοί ντυμμένοι στα μαύρα, να βγαίνουν τρέχοντας από ένα κατάστημα τράπεζας.

Σύμφωνα με το NBC, οι δυο τους σταμάτησαν ένα Uber, επιβιβάστηκαν και άρχισαν να παριστάνουν τους εγκληματίες. Μάλιστα, σημάδεψαν τον οδηγό με ένα ψεύτικο όπλο. Εκείνος τους ζήτησε να αποβιβαστούν, ενώ την ίδια στιγμή ένας ανυποψίαστος περαστικός που βρίσκόταν στο σημείο κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως οι δύο αδερφοί προσπαθούν να κλέψουν το όχημα, έχοντας προηγουμένως διαπράξει μια τραπεζική ληστεία.

 

“Οι αρχές του Ιρβάιν έσπευσαν στο σημείο και οδήγησαν με υψωμένο το όπλο τον οδηγό έξω από το αυτοκίνητο”, αναγράφεται στην κατάθεση.

Την Τετάρτη τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το κακούργημα της παράνομης κράτησης και το αδίκημα της αναφοράς ψευδούς κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 4 χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button